• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ehhh ty niedowiarku - ciąża jest na bank - jutro powiesz ze musisz USg zobaczyc :-p teraz juz odpoczywaj i ciesz sie dzidzią

ja jak na szpilach dzisiejszy dzien mam nadzieje ze bedzie dobry wynik bo juz mnie nic nie zdziwi :-(

ok laseczki spadam - trzymajcie kciuki

reklama
dziewczyny ma wyniki na necie hcg całkowite 6 193,00 mUI/ ml. Co to znaczy???????
WISIEŃKA- to przedzial miedzy 6 a 7 tyg ciazy!!! to za tydzien jak masz wizyte to bedziesz miala juz przyjemne usg z bijacym serduszkiem:-D:-D:-D:-D:-D

Wyśle do mamy sms-ka jak odbiore bo zanim na neta siąde to mi zejdzie trochę - mama mogę :sorry2:

bb77 - przytulam mocno :-(

wisienka
ja się tak podjarałam twoim wynikiem ze mnie Sol zbanuje zaraz bo post pod postem napisąłam :sorry2:

SORBUS- pewnie,ze wysylaj ,ja przekaze dziewczynm i Lor bo my tu czekamy jak na swje wyniki:tak::tak::tak::tak:

BB77- fajnie,ze sie dezwalas;-)

a mam pyt 28 dnia cyklu powinnam dostac @ a w tym czasie 27-29 mialam śluz jak na owulkę i przytulanko było czy to mozliwe zeby test jeszcze nie pokazał ciąży?

dzięki dzięki za zarazki ^^
zaraz zacznę się ocierać o monitor żeby dobrze weszły :-D

sorbek - to teraz kciukolimy za Twoją betę!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzięki również za wiruski ciążowe mam nadzieję, że coś dadzą i za tydzień ja też będę mogła takimi dzielić

no nic- zaraz ucieknę, bo G wróci z pracy i korzystając z pogody dzisiaj też zrobimy grila. tym razem ja go przypilnuję, żeby było co jeść a nie jak wczoraj- węgielki...

no to buziole. sorbuś- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

noooooo ja liczę że do czasu mojego testowania załapię się jeszcze na fluidozarazki od Ciebie buniu, od marylki i od Sorbek też :>
więc starajcie się starajcie!!!! :D

dzięki dzięki za zarazki ^^
zaraz zacznę się ocierać o monitor żeby dobrze weszły :-D

sorbek - to teraz kciukolimy za Twoją betę!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

[FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]