reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niutka ;-)

Zobaczymy czy się uda wstawić;-)

Załączniki

• Niuta 3.jpg
    Niuta 3.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 34
  • Niuta 2.jpg
    Niuta 2.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 26
  • Niuta 1.jpg
    Niuta 1.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 29
  • Niuta 4.jpg
    Niuta 4.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Jeny dziewczyny idę włosy umyć bo za godzinę po Nicole do szkoły a wyglądam okropnie już...

elleth- ale słodki!!!! ja nie wiem, moje koty śpią w łóżku, w pościeli, a twój w misce

A ja chciałam zapisac się do gin, bo mam upławy jakieś nie teges przed @ i po @ a później cisza....no i nie wiem czy się zapisac, bo jak nie będe miec akurat w tym dniu co będzie wizyta :crazy::crazy:

A ja chciałam zapisac się do gin, bo mam upławy jakieś nie teges przed @ i po @ a później cisza....no i nie wiem czy się zapisac, bo jak nie będe miec akurat w tym dniu co będzie wizyta :crazy::crazy:

zapisz się. nie musisz mieć tego w dniu wizyty. powiesz co się dzieje, gin zajrzy, zmierzy ph w pipuli i wszystko będzie wiedział :tak:

iwonka2b - a czuję się różnie, czasami rano się obudzę pełna sił i apetyt mam dobry a innym razem od rana jestem do d..y. Ale jestem przeszczęśliwa i humor mam bynajmniej dobry i jakaś taka bardziej miziasta i czuła się zrobiłam.

reklama
dziewczyny mam problem potrzebuje napisac prace z współczesnych teorii rachunkowsci a nie mam książek bo wszystko wypożyczyli i trzymaja nie wiadomo ile :-( może macie jakieś materiały??

ewcia cieszę się dbaj o WAS

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry