reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Elleth ale słodkie:)) tez kiedys chciałam mieć kociaka ale mężus nei chce:zawstydzona/y: Także jest psiak:)

Dziękuję za komplementy:)

Pysia ja myślę że Bunia dobrze radzi:tak: Wystarczy że ginkowi powiesz co i jak:)

reklama
dziewczyny mam problem potrzebuje napisac prace z współczesnych teorii rachunkowsci a nie mam książek bo wszystko wypożyczyli i trzymaja nie wiadomo ile :-( może macie jakieś materiały??

trochę mam, właśnie się z tego uczę. prześlij mi adres maila na priw to ci zaraz prześlę. może tam coś znajdziesz. z tym, że nie mam do nich żadnego źródła, bo to notatki ze szkoły, ew. materiały od nauczycielki przesłane.

Iwonka ja nie mam niestety nic :zawstydzona/y:

mama no zakręcone u nas że hoho z Wisienką - a kiedy Wisienka ma gina bo kojarzy mi sie ze za tydzien dobrze pamiętam ??

witam :)

nie bylo mnie dlugo, bo wyjechalam na 3 dni.. ale juz jestem..
okres trwal tylko 3 dni.. taki... jakis dziwny byl.. dalej mam jakies takie dziwne smaki.. poza tym bol w okolicach serca i do tego nudnosci.. moze to tylko stres?
zrobilam test 5 czerwca(wiem.. bez sensu) ale wyszedl negatywnya na nastepny dzien dostalam @

chyba zrobie jeszcze jeden ;)

strasznie duzo napisalyscie.. chyba nigdy Was nie nadrobie..ale moze dzisiaj wieczorem.. w domu... chociaz troche doczytam co u Was slychac :D
moze jakies nowe fasolki mamy ? :D

Muszę się przyznać, że nie wytrzymałam i kupiłam sobie pierwszy ciuszek na ciążę: 1053184849.jpg

reklama
Witaj Maggy - ja cos chyba żle zakumałam - dostałaś @ i chcesz robic test - wytłumacz mi prosze bo ja tempa masa jestem coś i pewnie cos pomieszałam

Ewcia
ładna tuniczka - wiecie co ja z Majcia w ogóle nie kupiłam ani pół ciucha na ciaże - chodziłam w spodniach normalnych tylko na gumce :szok: - miałam mały brzusio teraz tez na taki liczę :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry