reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine - o matko, jak ty młodziutko wyglądasz :eek: ... jak nastolatka :-D

mama - co robisz jeszcze w ogródeczku? ... sadziłaś juz rododendrony bo mi teraz pięknie kwitną i do tego piwonie, uwielbiam piwonie.

małapralinka - jak kiciuś? dalej bierze leki?

reklama
jeruna, aleś mje badylico znerwowała. jo je z miasta ino we wsi mieszkom- arystokratka jo je

hahahahahahahah Tyś je tako arystokratka jak z kozi dupy rajzentasza weź mie frelko nie rozśmieszej :>

mała - ja się już nawet nie próbuje tłumaczyć.... jestem tu 2 dni a wsiąknęłam jak nigdzie wcześniej....

Ostatnia edycja:
Dobry !!!
Ja też poproszę o streszczenie ... Ostatnio nic tylko praca, praca i jeszcze raz praca :tak:
Coś ciekawego się działo, jak mnie nie było ?
A wogóle to pozdrawaim Was dzouchy !!!

Josephine - o matko, jak ty młodziutko wyglądasz :eek: ... jak nastolatka :-D

mama - co robisz jeszcze w ogródeczku? ... sadziłaś juz rododendrony bo mi teraz pięknie kwitną i do tego piwonie, uwielbiam piwonie.

małapralinka - jak kiciuś? dalej bierze leki?

ktory to ja raz juz slysze hahahaha :) jak mowi mama : " jak starsza siostra poldusia"
ale ty tez mlodziutko wygladasz jak nic :) i obysmy tak wygladaly jak najdluzej!!! :)

mama - jestem jakby nieprzytomna dzisiaj :sorry: Dwa razy omdlałam sobie na kanapie na szczęście i nigdzie z domu nie wychodzę a ponad pół dnia w wyrku spędziłam :-( mam ochotę iść spać i się nie budzić.

marylka - kciuki zaciśnięte :-D

Witam się ze wszystkimi - gaduły pierońskie - 30 stron :dry: :-p

Karola już dzisiaj do przedszkola poszła i wybawiła się jak nigdy ponoć :-D Oj brakowało jej przedszkola :sorry: A ja się czuje wypluta :-( Idę zrobić co mam zrobić i spadam :-(

wisieńka heloł kobito zaciążona :-D Pan Kot od wczoraj co zje to zwymiotuje. Podejrzewam że ze strsu, bo od kilku dni mężczyźni nasi(mąż + teść) w domu wymieniają okienka na klatce schodowej i hałas jest taki , że dzisiaj już nie wytrzymałam i się rozpłakałam z nerwów, poszłam na dwór odkurzyć autko. Nie zniosłam kolejnego dnia z "łup, łup,łup". Kur****wica mnie wzięła.
A ty domek już kupiłaś??? że mieszkanie sprzedajecie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry