reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sorbek, Josephine jakbym o sobie czytala:((
Dobrze ze mam dobra panią psycholog:) A na poczatku też miałam takiego głupka psychologa...

Sorbek dobrze że Cię gin uspokoił! Ja tez tak zawsze robiłam z lekami, tyle że ja mam ciocię lekarkę więc konsultowałam wszystko z nią:) co prawda ogolna i do tego homeopatka też , no ale raczej sie zna:)

ide na obiad.

reklama
My już od jakiegoś czasu z powrotem w domku ...

i ratujcie mnie, bo zwariuję ... Zuzu wyje ze zmęczenia a spać nie będzie :baffled: kręci tylko piruety w łóżeczku i jak nogę zaklinuje między szczebelkami to wyje jeszcze bardziej ... ale jak na ręce wezmę, to w sekundzie usypia ... jak odkładam do łóżeczka to znów cyrk ... nie kumam tego, bo wieczorem pięknie sama zasypia a w dzień łóżeczkowstręt normalnie ...

a upał taki, że z domu na razie nawet nie próbuję wychodzić ...

zmykam zerknąc co tu naprodukowałyście :tak:

no tak bo ostatnio mówiłaś że kiepsko jest
cieszę się że juz lepiej się czujesz

pochwale się moim dzisiejszymi zakupami
20100609062.jpg20100609063.jpg
20100609061.jpg

kolory cos nie takie wyszly bo ciemno się zrobiło burza idzie i telefonem ale ogólnie bardzo ładnie się układają na moich krągłościach :-)
pencil.png

Ostatnia edycja:
iwonka no fajne zakupy zrobiłaś!!! ;) co się babo nie odzywasz? :D

a ja miałam gości, koleżanka wpadła z synem na kawkę i potem moja mama.
Teraz jestem juz sama z synem. Rozpogodziło sie:) padało troszkę a teraz znowu upał.

sorbuś, to dobre wieści !!! super, a nie przyspieszył ci wizyty ?

wiesz co on nie rejestruje a poza tym i tak usg na którym bedzie cos dokałdniej widac to dopiero koło 12 tyg
ale zadzwonie dzis do rejestracji i powiem ze w ciaży jestem to mi moze przyspieszy bo wtedy jeszce nie byłam to dawali odległe terminy

Sorbek, Josephine jakbym o sobie czytala:((
Dobrze ze mam dobra panią psycholog:) A na poczatku też miałam takiego głupka psychologa...

Sorbek dobrze że Cię gin uspokoił! Ja tez tak zawsze robiłam z lekami, tyle że ja mam ciocię lekarkę więc konsultowałam wszystko z nią:) co prawda ogolna i do tego homeopatka też , no ale raczej sie zna:)

ide na obiad.

monia wiesz co no mi te leki gin przepisął tylko ciazy nie widział no ale najwazniejsze ze mnie ten lepszy gin uspokoił - nawet mniej sie się tym przejmował niz ten obecny w sensie mniej przejmował ze nie powinny zaszkodzic

Iwonka to mówisz ze już lato pełną para u ciebie - ja w tym roku nic letniego jeszcze nie kupiłam :(

cześc Kinguś - u nas palma cąły czas

Ostatnia edycja:
reklama
kinga witaj a no miałam troszkę kłopotów :-( i egzaminy i tak jakoś nie miałam jak
no dostałam w końcu niestety @ w sobotę dziś mam już końcówkę
a jak tam Ty pewnie już w trakcie owulacji

sorbus lato to ja mam w górnej części garderoby na dół nic nie mam :-( no Ty za chwilę ciążówki będziesz musiała kupować :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry