Badylinka
Fanka BB :)
)) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące&&&&
![]()
ja też chce...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące&&&&
![]()
SORBIU- bo jak mama mowi zeby sie nie martwic to nie wystarczy co????trzeba po ginek.dzwonicmama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolałyale nie az tak jak Domisia
ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce
-nie zartuje,wiem ze sie bardzo matrwilas a teraz juz mozesz "spac spokojnie"jak to sie mowi
moja Zuza tez dzis pojechala na wycieczke;-)

takze musze sie spieszyc
no widzisz u nas tak na zmiane jak u ciebie nbyło słonko to u nas padało a teraz na odwrót ale żeby nie było to przesyłam trocheIwonka a u mnie ciągle pada
Nie dawno wróciłam z miasta to zmokłam jak kura![]()
Byłam obczaić to i tam bo oprócz pracy,domu,rodziny,fotografii zajmę się troszkę także handlem.Mam już plany teraz będę działać
Iwonka to od kiedy masz wakacje?Koniec nauki już czy jeszcze jakieś egzaminy Cię czekają?
dzięki no z jednej strony chciała bym zrobić test juz ale z drugiej strony troche sie boje ale dzięki za kciukimarylka ja mam dokładnie na odwrót teraz mam jakies syfy na buzi a normlanie nie miewam wiec pewnie ze moga byc objawy - trzymam mocno kciuki - byle do soboty bo juz umieram z ciekawości i chęci pogratulowania
mama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolałyale nie az tak jak Domisia
ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce
![]()
tylko i aszoj chciałabym..... ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która z Was) napisała że za wcześnie na takie zapachowe objawy.... tylko że ja uwielbiam mleko i zapach mleka ale dzisiaj to była masakra... aż sprawdziłam czy nie jest skiśnięte ale było świeżo otwarte..
marylko - jeszcze tylko 2 dni..... bądź dzielna!!! :*

a ja mam pytanko do dziewczyn, które brały dowcipnie lutkę. czy miałyście jakieś dolegliwości od tego? tzn. czy coś was bolało, albo się źle czułyście?
specjalnie brałam dowcipną, bo ginka ostrzegała, że przy doustnej mogę występować m.in mdłości, a na to przy mojej szefowej z ciążofobią nie mogłam sobie pozwolić ...