reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja was sobie podczytuje ale żadna nie odpisuje więc nic nie piszę :sorry:
Idę wcinać placki po węgiersku a na deser mrożony sorbet truskawkowy.
kochana sol wybacz ale jakoś tak wyszło na pocieszenie ja miałam tak wczoraj :zawstydzona/y: ale no ja Ci chyba tych truskawek tak zazdroszcze i tak z zazdrości nie pisałam :zawstydzona/y:;-)

reklama
jestem znowu. przerwa obiadowa była

najadłam się, a teraz bym coś słodkiego wszamała no tasiemiec jak nic

dolegliwości brak :tak: specjalnie brałam dowcipną, bo ginka ostrzegała, że przy doustnej mogę występować m.in mdłości, a na to przy mojej szefowej z ciążofobią nie mogłam sobie pozwolić ...

tylko przy lutce @ świrowała ... przychodziła jak chciała, raz w trakcie brania, raz długo po skończeniu :confused:

no ja w sumie pierwszy raz biorę, bo wcześniej miałam dupka i po nim strasznie źle się czułam. a teraz to syfów mam że ja pierdziu i cycolki bolą. no i cieknie coś ze mnie pytam, bo nie wiem czy może się tylko wkręcam, czy to od lutki. przed @ też cycolki bolały, ale parę cykli przed clo już nie (castagnusa brałam i ulżyło z pmsem). a w poprzednim cyklu od dupka bolały.

ech- i teraz znowu czekać

sol- jak się czujesz w te upały? bo wczoraj chyba mdlałaś. lepiej ci już? może zafundujesz sobie wiatraka, jak pralinka i ja

ooo, widzę że chyba wszystkie pouciekały na obiadek. no to smacznego wszystkim życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKAAAAA

SOOOOOOOOL

żeby nie było że Was tu olewają :P
na mnie też nikt nie zwraca uwagi, buńka mnie olewa dzisiaj i w ogóle nie jest si :(

czego fuczysz? mnie więcej nie było jak byłam pisałam psiapsiółce rozdział pracy magisterskiej (a właściwie przepisywałam- poprawiałam błędy, zmieniałam co trzeba było, żeby plagiatu nie było)

pa monia ^^

Buńka - ale ani nie utuliłaś na dziendobry, ani dobrego słowa nie było jak byłaś przelotem...... nie koffusiash jush? ;(

reklama
marylka widać klientka bardzo dowcipna:)
A jaki masz termin na @ ?

Ja zabiegana mało dziś mam czasu na bb:-/
nie no to akurat dwie różne klientki była a ta od pościeli to całkiem serio mówiła :)

no i ja cie zauwazam na wcześniejszego posta odpisałam tez

a @ ma przyjśc w piątek i testowac będe albo w piątek albo w sobote - chciała bym wytrzymac do soboty ale nie wiem czy dam rade i nie wiem czy @ wczesniej nie zxawita

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry