reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka dziękuję ;-)
Monia pa:)

Mi trochę weny na pisanie dziś brak...nie wiem czemu a przecież wszystko jest si.
Nie długo będę miała dodatkowe zajęcie,handel mi się kroi a poza tym dziewczyny nie wiem czy będę czekała do wizyty u gina bo z M chcemy zacząć już starania,dziś będziemy jeszcze o tym rozmawiać :-)

reklama
Aga no właśnie wiedziałam że miaąłm do ciebie coś jeszcze napisać a co to za handelek nasza ty przedsiębiorcza kobieto co na miejscu usiedzieć nie może za bardzo :)

pa monia ^^

Buńka - ale ani nie utuliłaś na dziendobry, ani dobrego słowa nie było jak byłaś przelotem...... nie koffusiash jush? ;(

ech badyleczku ty mój nie złość się, bo będziesz brzydka pisałam niedużo, net mi siadał, no i ta praca. moje posty gdzieś tam umykały, a zanim napisałam nowego to tyyyyyyyyyyyyyle czasu minęło.

nie no to akurat dwie różne klientki była a ta od pościeli to całkiem serio mówiła :)

no i ja cie zauwazam na wcześniejszego posta odpisałam tez

a @ ma przyjśc w piątek i testowac będe albo w piątek albo w sobote - chciała bym wytrzymac do soboty ale nie wiem czy dam rade i nie wiem czy @ wczesniej nie zxawita

z tą pościelą, to ja też chciałam sobie taką kupić, ale z Atomówkami tylko droga była. z małżem i tak śpimy pod 2 kołdrami, bo mamy ogromne łóżko i jak w nocy się któreś na skraj skula, to drugie jest bez nakrycia. ja chcę Atomówki, a małżyk Spidermana- bo fajowskie kolorki mają. jak bedzie jakiś przypływ gotówki albo promocja, to pewnie kupimy- wiem, dzieciuchy jesteśmy

Kurcze zostawilam Was na jakies pol godzinki, przychodze z kawusia a tu tylko jedna strona
ChybA upal tak na Was wplywa;-)

A ja jakbym miala testa w domu to znowu bym testowla dzisiaj:zawstydzona/y:
Mama to mowi ze kazda ciaza jest inna i to ze czuje sie inaczej niz poprzednio to jeszcze nic nie znaczy no i znowu sobie wkrecam..

Agnieszka no i mam nadzieje że rozmowy będą pomyślne i już dziś zaczniecie staranka a co my tez nie mogliśmy wytrzymać :):)

Bunia no wiem wiem ale to tak smiesznie wyszło że dziecko to tam nie musi może spać pod bule czym ale ona musi mieć :) bo że pinkne są to fakt :) no i my wszyscy jesteśmy duzymi dziećmi - ja tam sie do tej pory upominam o prezent na dzień dziecka a wiadomo faceci to niegdy nie dorastają :):):):):)

marylko - wiem wiem :*

Buńka -
co do pościeli to ja bym chciała taką:
tony_sid_in%20bed.JPG

mała - no bo gorąco to się nie chce myśleć o spamowaniu :P
z tymi objawami to jest masakra bo mówi się że objawy są takie i takie ALE każda ciąża jest inna więc każdy objaw może być na ciąże ale i na jej brak i bądź tu mądry

reklama
małapralinko no mama z pewnościa ma racje :)

agnieszka a z kąd ty masz tyle energii i czasu?? bo mi ostatnio brakuje i jednego i drugiego :( a czym chcesz handlować ?? ubraniami ??? czy czym??? no mam nadzieje że nie robisz mi konkurencji i wózków zaraz nie zaczniesz sprzedawac co ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry