• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiecie co-jak to mowia nie chce ale musze-opuszczam Was-moj PAN i WLADCA potrzebuje komputre,:-(takze do jutra-rano wlece sie przywitac:-Ddobrej nocki i zeby Emilka dlugo spala:tak::happy:

AGNIESZKA- niezle,co-usmialam sie jak nie wiem:laugh2::laugh2: AGUS KULA- dobre podejscie meza:tak:powiem Wam,ze jak urodzilam Dominika to wieczorami kiepsko bylo z ochota na meza-zmeczenie i w ogole i ustalilismy,ze nasze beda ranki w sobote i w niedziele-dzieci jak sie budza to leza w swoich lozkach i gadaja po swojemu(tzn.Zuza juz wychodzi bo ma dorosle lozko,ale nie wychodzi z pokoju tylko "czyta":-D) i tak na poczatku dzialalismy zamim zycie wrocilo do normy-grunt to znalezc rozwiazanie w kazdej sytuacji:laugh2:a ostatnio moj mnie budzi o 5 i zaczyna a ja tu na polswiadoma-mowie Mu-normalnie gwalt,a On w smiech i do dziela-poki co nudy nie ma;-)
Emi mała jeszcze więc dużo jeszcze śpi i nie wie z tego nic póki co ale wieczorami to tez nie za bardzo bo T zazwyczaj zmęczony ale generalnie w środku dnia jak ma wolne a mała drzemkę to bierzemy się do roboty. bo on codziennie wstaje po 5 i wraca albo o 21 albo 22 albo 23 ale3 dni w tygodniu ma przerwę 5 godzinna w środku dnia więc jak jest chęć no i weekendy zostają jeszcze:-D:-D
Babcia niezłą kasę by zarabiała :-D Ja na pewno bym takie kupiła dla swojego M chociażby dla jaj :rofl2::-D
A co do bb to Ja staram się siadać do komputera jak synek jest zajęty albo je,śpi czy ogląda bajkę bo szkoda mi młodego jak sam siedzi a mama przy laptopie :-(
Ja też tylko wtedy siedzę na kompie kiedy mała śpi a mąż w pracy i dlatego zazwyczaj wieczorem bo tak to szkoda okradać swoje dziecko z siebie samego...
OK Dziewczynki ja lecę już bo mężulek wrócił i będzie chciał na komp pewnie wejść a ja muszę pod prysznic:tak::tak::tak: No to miłej nocki wszystkim życzę:-) Do jutra:happy2::happy2::happy2:

Wiecie co-jak to mowia nie chce ale musze-opuszczam Was-moj PAN i WLADCA potrzebuje komputre,:-(takze do jutra-rano wlece sie przywitac:-Ddobrej nocki i zeby Emilka dlugo spala:tak::happy:

Dobranoc mama,kolorowych snów...:tak:

Dziewczęta Ja też uciekam,idę położyć się spać bo padam,moj M ogląda jeszcze film.Dobranoc!

Ale szalałyście cały wieczór ;-) tyle stron, że nie idzie nadrobić!!
A co do Walentynek to my zadecydowaliśmy, ze po prostu spędzimy miły wieczór we dwoje, bez prezentów itp. tylko będziemy cieszyć się sobą:tak: mój sobie wolne wziął na poniedziałek, to całą noc mamy na szaleństwa :sorry:
A poza tym okazało się że kolejny znajomy miał wesele na tej sali co nam się najbardziej widzi i bardzo, bardzo poleca:-) także jutro trzymajcie kciuki, bo dzwonimy i mamy nadzieje, że będą terminy wtedy co my chcemy!!! A Wasze kciuki przecież zawsze pomagają!!:tak:
Aaaa i jeszcze jutro idziemy na imprezkę ostatkową, mam nadzieję, że będzie fajnie:rofl2:

No masakra ale naskrobałyście myślałam że nie nadrobie

julia - coś czuje że to fasolka :):) trzymam kciuki :)

no co do moich działań marketingowych to nie na darmo 3 lata studiowałam zarzadzanie i marketing :)
obecnie nie mam żadnego ciuszka do chrztu bo u nas jutro chrzciny w 3 kościołach i wszystko wykupione :):) kilka na allegro sprzedałam :):)

ja obiecałam męzulkowi na walentynki kupić gin ze szklanką- bo mu sie ta szklanka spodobała -jak dziecko :) i robimy sobie romantyczny wieczorek bo Kamil jeszcze przeziębiony jest to nie wychodzimy

mąż mówi na mnie chormon :) bo jak widze w telewizji babke w ciąży - albo oglądam film gdzie jest cięzarna to zaraz się na niego rzucam- to napewno coś w mojej podświadomości mną żądzi :):)

i wiecie co nie moge się już doczekać aż odstawie tabsy, nie tylko dlatego że będzie bliżej do staranek ale też dlatego że ostatnio zauważyłam że ciężko mi zrzucić wage na tabsach , a jaak miałam przerwe to schudłam bez większych problemów, a potem troche przytyłam jak zaczełam brac tabsy i za cholere nie moge zrzucić tej wagi, więc dobrze że szybciej je odstawiam to zdąrze schudnąć do staranek :) no tak naprawde to mam nadzieje ze w wakacje już troche schudne :):)

halo pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstajemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

no przypomniało mi się że nie napisałam o nuku :) no oni maja chyba najładniejsze butelki :) i panie sobie chwalą i ja na dzień dzisiejszy sobie mysle że chyba nuka sprubuje :) no wiem wiem miałam nie planować aż tak - ale planowanie to mój zywioł :):) i chwilowo stawiam na nuka własnie :):), a miałam taką fajne butelke z krecikiem :) ale już sie sprzedała :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
halo halo ja na nogach juz :) stesknilam sie za wami ale chyba nie nadrobie takie tepo macie pisania pozdrawiam

witam Cie ZAPMARTE-Sloneczko:laugh2:;-)jak tam po imprezce???Karolek pewnie szczesliwy:tak::-p troche nowych kobietek do nas zaglada i mam nadzieje,ze juz wkrotce bedzie tu cale mnostwo testujacych mamusiek:tak::tak::laugh2:ale bedzie sie dzialo-te objawy,to czekanie...no niech juz bedzie chocby kwiecien:rofl2:!!!!!!! LOVELY jeszcze tydzien z groszem i testujesz. ASIUASIU- gdzie Ty sie podziewasz,juz tak dawno Cie u nas nie bylo-juz nas nie kochasz:no::no:;-) zagladaj!!!

jestem jestem nawet nie wiesz jak mi milo ze pamietasz o mnie bo nie udzielam sie tak bardzo na forum :) kocham was kocham ale mam urwanie glowy szkolenie w tym sklepie jest w innym miescie i mam 2h drogi i jeszcze przeprowadzka ale ciesze sie z przeprowadzki :) pan powiedzial ze bede pracowala na 100% ale wiesz do czasu az tutaj tego sklepu nie otworzy nie podniecam sie pozdrawiam cie kochana :**

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry