agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
AGNIESZKA- nam z Toba tez b.miloi wszystkie jestescie super i dlatego tak ciezko odejsc od kompa
![]()
Dziękuję ;-)
Dokładnie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNIESZKA- nam z Toba tez b.miloi wszystkie jestescie super i dlatego tak ciezko odejsc od kompa
![]()

Emi mała jeszcze więc dużo jeszcze śpi i nie wie z tego nic póki co ale wieczorami to tez nie za bardzo bo T zazwyczaj zmęczony ale generalnie w środku dnia jak ma wolne a mała drzemkę to bierzemy się do roboty. bo on codziennie wstaje po 5 i wraca albo o 21 albo 22 albo 23 ale3 dni w tygodniu ma przerwę 5 godzinna w środku dnia więc jak jest chęć no i weekendy zostają jeszczeAGNIESZKA- niezle,co-usmialam sie jak nie wiemAGUS KULA- dobre podejscie meza
powiem Wam,ze jak urodzilam Dominika to wieczorami kiepsko bylo z ochota na meza-zmeczenie i w ogole i ustalilismy,ze nasze beda ranki w sobote i w niedziele-dzieci jak sie budza to leza w swoich lozkach i gadaja po swojemu(tzn.Zuza juz wychodzi bo ma dorosle lozko,ale nie wychodzi z pokoju tylko "czyta"
) i tak na poczatku dzialalismy zamim zycie wrocilo do normy-grunt to znalezc rozwiazanie w kazdej sytuacji
a ostatnio moj mnie budzi o 5 i zaczyna a ja tu na polswiadoma-mowie Mu-normalnie gwalt,a On w smiech i do dziela-poki co nudy nie ma;-)

Ja też tylko wtedy siedzę na kompie kiedy mała śpi a mąż w pracy i dlatego zazwyczaj wieczorem bo tak to szkoda okradać swoje dziecko z siebie samego...Babcia niezłą kasę by zarabiałaJa na pewno bym takie kupiła dla swojego M chociażby dla jaj
A co do bb to Ja staram się siadać do komputera jak synek jest zajęty albo je,śpi czy ogląda bajkę bo szkoda mi młodego jak sam siedzi a mama przy laptopie :-(

No to miłej nocki wszystkim życzę:-) Do jutra

Wiecie co-jak to mowia nie chce ale musze-opuszczam Was-moj PAN i WLADCA potrzebuje komputre,:-(takze do jutra-rano wlece sie przywitacdobrej nocki i zeby Emilka dlugo spala
![]()

Dzięki ona zazwyczaj ładnie mi śpi po nocach odpukać:-):-) DobranocWiecie co-jak to mowia nie chce ale musze-opuszczam Was-moj PAN i WLADCA potrzebuje komputre,:-(takze do jutra-rano wlece sie przywitacdobrej nocki i zeby Emilka dlugo spala
![]()

OK Dziewczynki ja lecę już bo mężulek wrócił i będzie chciał na komp pewnie wejść a ja muszę pod prysznicNo to miłej nocki wszystkim życzę:-) Do jutra
![]()

![]()
mój sobie wolne wziął na poniedziałek, to całą noc mamy na szaleństwa 

witam Cie ZAPMARTE-Sloneczko;-)jak tam po imprezce???Karolek pewnie szczesliwy
troche nowych kobietek do nas zaglada i mam nadzieje,ze juz wkrotce bedzie tu cale mnostwo testujacych mamusiek
ale bedzie sie dzialo-te objawy,to czekanie...no niech juz bedzie chocby kwiecien
!!!!!!! LOVELY jeszcze tydzien z groszem i testujesz. ASIUASIU- gdzie Ty sie podziewasz,juz tak dawno Cie u nas nie bylo-juz nas nie kochasz
;-) zagladaj!!!