reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mloda witaj :*:*
co u Ciebie???
wisienka wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń spokojnych 9 miesięcy i bezbolesnego porodu zdrowia dla fasolki no po prostu wszystkiego najlepszego :-)

dziękuje za kciuki :*

reklama
kobietki zmykam szykować Alę do snu,bo zajęłam się BB,a ona szaleje:-D.
jak bym nie wpadła ,to ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORU I DOBREJ NOCKI:tak::-)

Iwonka bez zmian, wsio po staremu, upał boski, ale czlowiek zamiast w pracy sie topic to by nad wodą sie wywali. K podpisał do konca czerwca umowe- dzis nie wraca na noc do nie dojedzie, spi gdzies na trasie :( szkoda mi go, ale coz takie zycie, z czegos trzeba zyc,
pije jak smok, a dzis spalam po pracy :O

bibinka gimnazjum... hm... komentarz zbędny...
jak dla mnie kretyn to wymyslił, ogólnie jest zdanie ze to najgorsze co można było zrobić, ogólnie to nie znam nauczyciela w gimnazjum co ma dobre zdanie o dzieciakach, wszyscy narzekają, a i ja czasem mam ochotę rozszarpac... ehhh szkoda słów.
bibinka Słodkich senków!

Witam sie z Wami
Przepraszam, ale nie nadrobię.... Może napisze szybciutko co i mnie...
@ spóźniałam mi się tydzień czasu.. to bylo dla mnie dość podejrzane, ale testy wychodziły negatywne.. Mimo to we wtorek pobiegłam na betę, ale wczoraj @ przylazła A wynik odebrałam dzisiaj i oczywiście żadnej ciąży nie ma To wszystko takie dziwne.... Tempke miałam ponad 37 i nie spadała, do tego mnóstwo objawów, chol**** a może to psychika płata takie figle....

Chcąc nie chcąc ginek sie kłania, muszę sprawdzić, czy wszystko jest oki:)

Kochane postaram się Was nadrobić po malutku:) mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku :-)

Pozdrawiam Was Serdecznie i życzę milutkiego wieczorku :)))))))):-):-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry