reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka muszę wytrzymać ^^
chciałabym żeby mój się zgodził że jeśli się nie udało to w następnym cyklu się postaramy ale coś mi się wydaje że nic z tego...

Sol please poradz coś, juz jem delikatnie i w ogóle bez żadnych wzdymanów a brzuch mam jak balon. Juz nie wiem czemu. Może mogę coś wziąć aptecznego???
no chyba, ze to wiecej niż jedno wiśniowe dziecko!

cześć dziewczyny!!!

Wisienka prosze :-) Jak tam urodzinki?
Mama coś mnie dziś nosi od rana ;-) sprzątam i sprzątam, coś co chwilę nowego sobie wymyślam... nie zrobiłam dzisiaj, jutro rano...

co tam słychować od wczoraj??

agnieszka Pol sie cieszy, ze tak, chyba bym nie uwierzyła , myślę, ze to taczej dolegliwości ciężarnych.
mlodam a dziękuję w porządeczku. I co nosi cię dalej czy już zatestowałaś i trzymasz to w ukryciu.

Dziewczyny doczytałam coś że u mamy coś się dzieje???
Dobrze że tata cały.
Składam kondolencje dla mamy Tomka [*] współczuję bardzo...:(

reklama
Wisieńka - mam ten sam problem - co bym nie zjadła to mam balonik :-D Ale tak ponoć się robi często przy drugim maluchu bo skóra i mięśnie już nie te same a brzuch pracuje na wyższych obrotach :-) Dlatego straszę mojego promotora bliskim terminem porodu :-D Niestety nic z apteczki Ci nie polecę bo nie ma nic bezpiecznego. Niby espumisan jest bezpieczny ale każą konsultować z lekarzem. Może zapytaj jak będziesz na wizycie :tak: Tak będzie najlepiej a zanim wykupisz poproś farmaceutę o konsultacje bo często lekarze dają coś głupiego :-D Oj źle ci że widać kropka już? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry