agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Nie długo wracam...do was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... co z tego ze nocnik stał metr obok a ja minute wczesniej pytałam sie czy chce hehe . druga akcja to taka, że dzisiaj przez cały dzień rósł mi ten gózek na dziąśle i w pewnym momenecie był juz taki punkt kulminacyjny, że nie mogłam wytrzymać z bólu. Poleciałam do domu wziąść jakąś tabletke przeciwbólową i nagle mi to pękło, okropnie dużo ropy wyleciało i krew lała się jak z łuku brwiowego. Przestraszyłam się nnie na żarty i juz dzwoniłam po męża , żeby leciał do domu bo myślałam, że wylądujemy u dentysty całodobowego. Udało sie zatamować krwawienie a ja poczułam mega ulge. Najgorzej, że na leczenie tego musze czekacć prywatnie aż do 2 lipca. Po tej akcji przynajmaniej juz nie boli tylko czuje dyskomfort. Może i dobrze, że mi to pękło bo się przynajamniej pozbyłam tego świństwa z organizmu. W domu przepłukalam to specjalanym płynem antybakteryjnym do dziąseł, oby się to nie babrało.