• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary, zizi, pralinka , tonya,burza witajcie
burza przykro mi bardzo , ale pewnie dołączysz do marcówek:-)
tonya juz zaczełam te zakupki, z czystym sumieniem... Licytuje tez spodnie na allegro, a co!:-)

reklama
mery dzięki za kciukasy. ja tez dziś wpadłam na genialny pomysł mycia okien i lało :-(;-)
burza współczuje z powodu wrednej małpy! następną razą się uda

Zizi najlepsza dieta pod sloncem to jest regularnie co 2,5- 3 godziny.
4, a najlepiej to 5 posilkow dziennie.
Nie podjadac. Nawet lod czy ciastko to posilek! Sniadanie najpozniej do godziny po przebudzeniu a kolacja do 18tej, niezaleznie kiedy sie kladzies spac.
Duzo wody, wykluczyc kolorowe i gazowane napoje.
Rano weglowodany, wieczorem bialka.
To podstawy, jak sie noe glodzic, jesc wszystko i chudnac. Sprwdzone i potwierdzone:-)

Dziewczyny wracam za pol godzinki, slonko zachodzi wiec teraz moge ogarnac mieszkanko;-)

Czy ktoś mi poleci dobrą dietkę, sprawdzoną??
Muszę schudnąć, bo brzuch mam jakbym w ciąży była (a mogłabym być:-) ) Wzrostu mam 165cm, a ważę 74kg:wściekła/y:

Burza tulę mocno, wiem jak to jest.... Głowa do góry.

Moi znajomi stosowali diete wysokoproteinową z bardzo szybkimi i dobrymi efektami, pewnie w necie znajdziesz cos więcej na ten temat.

Dziewczynki, ja zmykam teraz pod prysznic, bo po tych porządkach... Ufff...

Później zajrzę. Trzymajcie się ciepluchno i miłego wieczorku!

Pomożecie mi z tymi suwaczkami?
TONYA- jak ustawisz suwaczek to wejdz na bb w ustawienia tam masz Edytuj sygnature-tam wejdz i wstaw bbcode(nadus CTRL i V) I ZATWIERDZ ZMIANY i gotowe:tak:

AGNIESZKA- rozumiem...

LOR- masz PW

WISIEŃKA- milego kupowania ciazawych ubran:tak:

PRALINKA- dziekuje za zaproszenie;-)i za cieple slowa-staramy sie trzymac...choc wiadomo-mama to mama...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry