• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was porannie. Wyspałam się dziś, wstawałam tylko 2 razy na sisuiu i obudziłam sie na dobre w okolicach ósmej. Z balkonu czuje przyjemny chłodek , jest wiaterek i trochę pochmurzone to nie wiem jak to będzie.
mlodam może jeszcze za wcześnie, @ nie ma czyli nie jest źle.
scooby spokojnie , spokojnie widze że ty histeryczka jak ja. Wyluzuj bo potem zemści się to na tobie ukryciem fasolinki.
Na 13 mamy base, a dzis ochota mi przeszła. Nie mdli mnie na razie, co jest dośc dziwne przyznaję.
Mi slbo sie termometr zrąbał albo nie wiem bo jest w cieniu 12 stopni. Dziwne bo jak weszłam na balkon, nie zmarzłam.:szok:
Lor,maran,pralinka sol witajcie miłego dzionka

reklama
LORELAIN- witam i fajnie,ciesze sie ,ze Mati zaczyna świergotać:tak:;-)i mowi 2 wazne teraz wyrazy;-)tak wiec trzeba sluchac Go uwaznie i szybko podac nocnik;-)
MARAN- cześć,ukochaj Ale od cioci i milej niedzieli:-)

NAGAPALMA- hejka z rana;-)

WISIEŃKA- witam i Ciebie i chyba sie term.zrypal bo raczej bys zmarzla przy 12 stopniach :))

moj jeden suwaczek jutro knczy swoj zywot,ciekawe czy @ przyjdzie d tego czasu...bo jak teraz mi sie pprzestawia to chyba wybuchne...

Ostatnia edycja:
mama witaj, dobrz, ze masz juz kontakt z tatem. Pisałam wyżej, ze u mnie tez chłodno ale słonecznie i miło. Moje biedne roślinki odpoczną od żaru, dobrz, bo przesadziłam surfinie do skrzynek.... w końcu!
Przed wami ciężki poniedziałek, wypocznijcie dobrze.

cześć kobitki , rano dziś po prysznicu zauważyłam w lustrze że mój pępek jest cały czerwony i spuchnięty nigdy mi się to nie zdarzało wcześniej dlatego się zastanawiam dlaczego tak jest .. wczoraj nawiedziła mnie @@ ,,

hej burza - a nie ugryzł cię komar ? :szok: Tak przy okazji, przykro mi, że wredziucha przyszła ... A i widzę, że mniej wiecej podobnie długo się staramy ... hehe

Sol, mama, lorelain i maran - cześć !!!

Lorelain - do Parku Chorzowskiego sie wybierasz dziś do Wesołego ? Właśnie siorka dzwoniła i pytałą czy nie pojechałabym z nią i z małym .... ale nie wiem, zastanawiam się. Chyba nie obejdzie sie bez gastrologa, znowu jak rano wstałam, to miałąm totalny skurcz żołądka i jelit, nafaszerowąłam sie tabletami, ale jeszcze trzyma .... wkuzrają mnie te kichy, jak ja mam w ciążę zajść, jak mnie wiecznie brzuch boli !?
A dobra spokojnej niedzieli życzę !!!

Nie nie, w Zabrzu ma być dzisiaj wesołe miasteczko... to pojedziemy żeby Mati mial jakaś frajdę :-)

burza- może faktycznie cię coś w pępek upierdzieliło :confused:

Wisienko- masz racje, kwiatki trochę odpoczywają :happy2:

mama- no to trzymam kciuki, żeby @ była o terminie, no albo żeby była jednak fasolinka :-)

Sol - ja byłam z tym u dentysty i to nie jest zapalenie dziąsła, juz kiedyś miałam i wlasnei bralam wtedy antybiotyk. Teraz mi się zrobila torbiel pod zębem, ale żeby ja usunąc chirurgicznie to musze wyleczyc kanałowo zęba i odczekać 3 miesiące a czasami podobno nawet do pół roku bo możliwe ze torbiel sama się wchłonie jak juz będzie ząb zaleczony. No a żeby wyleczyc zęba musze czekac do 2 lipca :sorry2:
Dzisiaj mam to całkeim fajne, żadna ropka mi sie nie zbiera, nie boli mnie to, nie mam już opuchlizny.

hejka
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć wynik mlodam i doczytałam że negatywnt-bardzo mi przykro lecz myślę że we wtorek powinnaś test potwtórzyć skoro @ brak:)
Pozdrawiam was serdecznie,zajrzę do was na dłużej później:)

oglądam program o facecie, który buduje dom z zardzewiałej blachy. Matko ale paskudztwo!
burza ni licho nie wiem co to może być!
mama trzymam kciuki za @
ja przed jutrzejszym ginem mam nerwa.A najwiekszego przed rozmową z kiero. Pol mówi, zebym się nie denerwowała bo nie mogą mi nic zrobić ale ja jestem nerwus i denerwuje mnie po prostu sama rozmowa.

reklama
oglądam program o facecie, który buduje dom z zardzewiałej blachy. Matko ale paskudztwo!
burza ni licho nie wiem co to może być!
mama trzymam kciuki za @
ja przed jutrzejszym ginem mam nerwa.A najwiekszego przed rozmową z kiero. Pol mówi, zebym się nie denerwowała bo nie mogą mi nic zrobić ale ja jestem nerwus i denerwuje mnie po prostu sama rozmowa.

Rozumiem cię, że się denerwujesz, takie rozmowy nigdy nie są łatwe, ale jutro szybko minie i będziesz miała to za sobą :tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry