• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

witam się dziś w całkiem dobrym humorze- bo na dworze miło chłodno i powietrze cuuuuuuuuuuuudooooooooowneeeeeeee!!!! wczoraj nas też nawiedziła porządna burza- lało jak z cebra, błyski i gromy, ale okna pootwierane mieliśmy i szło oddychać. a teraz ładnie słonko świeci, ale jest miły chłodek wkońcu nie muszę wiatraka używać.

mlodam szkoda, że tylko jedna kreska. może jeszcze będzie pozytywny- trzymam kciuki &&&&&&&
burz tulam- szkoda że wredziocha przyszła. do mnie pewnie też znowu przyjdzie, więc też będę miała znowu dołka
lori gratuluję postępów synusia
buźkaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
bunia o tak mi też od razu lepiej w takim chłodziku :-)

co tu dzisiaj tak cicho? ... jak ja siedzę w domciu to akurat nikogo nie ma :cool:;-)

muszę porasowac ale tak mi sie nieeeeeeeeeeeeeeee chce

lori no cicho jakoś
ja tam się nie przejmuję czy wypada odkurzać. dziś odkurzałam, bo skorzystałam z chłodu- inaczej bym umarła chyba z ciepła

lori no cicho jakoś
ja tam się nie przejmuję czy wypada odkurzać. dziś odkurzałam, bo skorzystałam z chłodu- inaczej bym umarła chyba z ciepła

Ja wczoraj nic nie sprzątałam bo cały dzień spędziliśmy na ogródku, a teraz jak patrze na tą podłogę to aż mnie ściska, ale kurka nigdy nie robię takich rzeczy w niedziele:dry:
Bo poprasować mogę dopiero jak Mat pójdzie sobie spąc, inaczej to niebezpieczne bo on się strasznie plącze pod nogami.

ja mam akurat taki problem, że u nas się wszystko nosi po domu- koty i właściwie codziennie odkurzam. ale przez ostatnie 3 dni nie odkurzałam, bo nawet miałam biedę pozmywać w taką pogodę, nie mówiąc o odkurzaniu. najgorsze są schody- od parteru na 1 piętro, a w taki upał to nie ma o tym mowy.

mój G teraz ma fochy- bo jemu się nudzi. i mi dokucza burak jeden. jak mnie to wnerwia!!! jak on cały dzien potrafi grać na konsoli i nie interesować się światem, ani mną (jemu wisi, że się nudzę), to jak jemu się nudzi to mi musi we wszystkim przeszkadzać. boże co za nie znoszę tego!!

no nic-- oddam bałwanowi kompa, a sama idę sprzątać łazienkę. cały dom sobie wysprzątam, muszę wykorzystać pogodę, bo jak znowu będa takie upały, to zarośniemy syfem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia u mnie największy bałagan robi Mati bo on jak podjada to oczywiście kruszy, to musi sobie coś wysmarować itd. Mój mąż tez dużo czasu spędza przed komputerem, ale on wtedy pracuje. Na szczęście z gier komputerowych wyrósł, bo strasznie mnei to wkurzało.

lor mój gra na kompie w takie mecze nie wiem jak to sie nazywa fifa czy coś i mnie też to wkurza i nie raz już wojny o to z nim toczyłam, ale wiem, że zupełnie i tak nie przestanie grać i musi chociaż po 30 minut ale 30 min do godziny to jeszcze zniose, gorzej jakby mi ze 3 godziny chciał tak siedziec... póki co Alunia zasnęła i pewno sie zdrzemnie godzinke a póxniej o 15 znowu na godzinke 1,5 sie położy... jakieś 2 tyg temu mi sie tak znowu przestawiła bo już miała 1drzemke od 12 do której tam jej sie chciało zwykle ok. 2 godzin a teraz nie wiem dlaczego znowu chce spać 2 razy, no ale wole by sie przespała niz mi tu marudziła i sie pokładała na podłodze...

reklama
lor mój gra na kompie w takie mecze nie wiem jak to sie nazywa fifa czy coś i mnie też to wkurza i nie raz już wojny o to z nim toczyłam, ale wiem, że zupełnie i tak nie przestanie grać i musi chociaż po 30 minut ale 30 min do godziny to jeszcze zniose, gorzej jakby mi ze 3 godziny chciał tak siedziec... póki co Alunia zasnęła i pewno sie zdrzemnie godzinke a póxniej o 15 znowu na godzinke 1,5 sie położy... jakieś 2 tyg temu mi sie tak znowu przestawiła bo już miała 1drzemke od 12 do której tam jej sie chciało zwykle ok. 2 godzin a teraz nie wiem dlaczego znowu chce spać 2 razy, no ale wole by sie przespała niz mi tu marudziła i sie pokładała na podłodze...

Ja uwielbiam drzemki Mateo i ani mi się śni mu ich odbierać , bo to spokój dla mnie. Fakt, że przez to chodzi później spać na noc, ale i tak wole mieć te parę godzin wolnego w ciągu dnia, przeważnie robię wtedy obiad i prasuje.
jak Alunia ma znowu dwie drzemi to trzeba się cieszyć a nie marwtić :tak::tak::tak:
Mój mąz kiedyś na studiach rał w Harrego Pottera i władce pierścieni, ale Bogu dzięki wyrósł z tego. Jakoś go teraz nie widze z gra komputerową, chyba bym chłopa wyśmiała :-D:-D:-D:-D:-D... no ale też ma swoje za uszami, bo jak wiesz on pali papierochy a to mnei mega drażni i ciągle o to idą wojny
:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry