• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lor no niestety nie ma ideałów a szkoda, ale też nie ma co narzekać ważne, że chłopiny poczciwe i da się z nimi żyć :) może ten Twój wreszcie rzuci kiedyś... moi rodzice palą od zawsze a my tzn. ja i 3 moich braci nigdy nie paliliśmy, chociaż nie ganiali by nas za to bo mama z ojcem zawsze mówili, jak będzieicie chcieli palić to my i tak was nie upilnujemy, ale to wasz wybór, my już trwamy w tej głupocie ale wy nie musicie zaczynać... no i jakoś nigdy nas nie ciągnęło, może dlatego, że domu zawsze były o to wojny z rodzicami, ale ich sie juz nie da zmienić...

reklama
lor no niestety nie ma ideałów a szkoda, ale też nie ma co narzekać ważne, że chłopiny poczciwe i da się z nimi żyć :) może ten Twój wreszcie rzuci kiedyś... moi rodzice palą od zawsze a my tzn. ja i 3 moich braci nigdy nie paliliśmy, chociaż nie ganiali by nas za to bo mama z ojcem zawsze mówili, jak będzieicie chcieli palić to my i tak was nie upilnujemy, ale to wasz wybór, my już trwamy w tej głupocie ale wy nie musicie zaczynać... no i jakoś nigdy nas nie ciągnęło, może dlatego, że domu zawsze były o to wojny z rodzicami, ale ich sie juz nie da zmienić...

Z moim mężem to niestety wina towarzystwa, bo akurat jego rodzice nigdy nie palili, a on się nauczył jarać w akademiku :dry:
Wrzucisz jakieś zdjęcia Ali? ... to ja wrzucę Mateo
:-);-)

kobitki doczytałam w necie że ten zaczerwieniony pępek może być związany z alergią ,, niby to jakiś stan zapalny , no może być do jutra nie mogę brać leków bo idę na badania więc oczyszczamy organizm ale czy ja wytrzymam :szok:, męczę się z mega katarem i mega czerwonymi spuchniętymi oczami .. :szok:

lor więc tak oto wygląda mój łobuz obecnie, zdjęcia z ostatnich kilku dni
2qk8hmw.jpg

24pasrs.jpg

2rhlab9.jpg

kobitki doczytałam w necie że ten zaczerwieniony pępek może być związany z alergią ,, niby to jakiś stan zapalny , no może być do jutra nie mogę brać leków bo idę na badania więc oczyszczamy organizm ale czy ja wytrzymam :szok:, męczę się z mega katarem i mega czerwonymi spuchniętymi oczami .. :szok:

uuuuu ja mam okropny katar i biorę wziewy na astme, alergia wyszła mi dopiero na studiach, oczy mi na szczęście nie puchną :happy2:

Marantha - śliczniusia Alunia, ona jest do ciebie bardzo podobna :-)... taka fajna mała chichotka ;-):-)
Jakim programem wgrałaś zdjęcia?... bo mi się ładuje i ładuje i nawet jedno się jeszcze nie zgrało brrrr

maran slicznotka przecudna, jaka ona słodka i wesoła:-)
My mamy xboxa i Maciek ma swojego kompa ale jeszcze bez netu. Tak więc z neta wszyscy korzystają z tego kompa a jak chcą grać to na xboxe i jest oki.Moje chłopaki graja razem też w fifę i mnie to nie przeszkadza. Mamy tak czas podzielony, ze każdy ma czas dla siebie i mamy czas wspólny. Grunt to dobra organizacja.
My jedziemy na basen. Dzis mamy rezerwację więc na pewno sie wykapię!Bardzo fajnie chociaż dziś nie ma takiego upału!
Dzisiaj czuję się rewelacyjnie. :-)
maran a jak się tym ładuje bo ja zawsze po prostu przez BB? Ale tam jest chyba jakis limit.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

tak jak pisała Mama niestetz jedna kreska była :wściekła/y::-(
jesli cykl w ytm m-cu 29 dniowy to jutro ostatni dzień, jak do środy-czwartku nie przyjdzie to zrobię znowu. cień nadzieji jest bo nie mam objawu, ktory zazwyczaj przed @ (plamienia), a jesli by przyłaziła to by juz sie ciapcialo.

Dzieki Mama, Maran, Wisienka,Agnieszka, Bunia - kochane jesteście. czas pokarze, czy dane mi to szczęście czy nie.
my sie dzis byczymy, rosiołek juz gotowy, teraz jedziem na działke zobaczyc co tam rośnie a co padło, wrcamy na obiadek, a po chcemy na rowerki iść:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry