Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Wisieńko-kosiana jestes :-)Agatek Pod postem za który chcesz podziekować masz przycisk Dzieki!

AGATEK- OK,dopisuje Cie do listy rodzących w marcuWisieńko-trzymam mocno &&&&&&&&&&& za powrót objawó. Objawy-proszę mi tu zaraz wrócić do Wisieńki!!
Mama i Iwonka-chcę z Wami rodzić w marcuuuuuuuuuuuuuu![]()
;-);-);-)KAMA- &&&&&&&&&&& zacisniete,zeby sie udalo!!Trzymam bardzo mocna i jestem myslami z toba.Zobaczysz wszystko dobrze sie skonczy i bedziesz marcowa mamusia
Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mamaJezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni
![]()
WISIEŃKA- mowisz ,ze po moim sms'sie tak sie Pol po sklepach nalatal za slodkosciami-fajnie jedz az Cie zemdli-bedziesz miala 2 objawy-mdlości i wymiotyAgatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex
Mi sie sennie robi chociaz spałam wczoraj pół dnia i cała noc:-)Pol po maminym wczorajszym smsie nakupił mi ptasich mleczek i ciasteczek i pierniczków i cały stół słodkości, teraz zjadam to ptasie mleczko z uwielbieniem. Mój tato dzwonił jak tam bo może on przyjedzie ratowac córeczke, albo posiedzi ze mna i pogada, jaki on kochany![]()

MONINIA- no to czekamy na wieści niecierpliwa Ty kobieto:-):-)Dzien dobry dziewczyny!!
BUnia, przykro mi bardzo...ale nie trac nadzieji, bo najgorsze rozwiazanie z mozliwych...
Dzieciaczki zaprowadzilam do szkoly, zaraz musze jechac do mechanika bo cos autko szwankuje...
Kto jutro testuje??Ja kupilam test ,jest napisane, ze 5 dni przed terminem @ mozna zrobic, i tak pomyslalam by zrobic w piatek, 4 dni przed okresem...taka jestem niecierpliwa...i pewnie znowu sie zawiode...ale zobaczymy.....
pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja idę sie przespać bo mnie mozy do zobaczenia za godzinkę:-)

Pięknie dziękuję Mamo :-)AGATEK- OK,dopisuje Cie do listy rodzących w marcu;-);-);-)