• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak ja wam zazdroszcze tych suwaczkow i 2 kreseczek na testach:zawstydzona/y:
Ja chce juz robic test a to dopiero w przyszlym tygodniu:sorry2:
moninia-Trzymam kciuki za 2 kreseczki:tak:

Dominik nadal mi spi a ja siedze na bb i probuje byc na bierzac bo pewnie wieczorem znowu maz mnie nie dopusci do komputera:wściekła/y:

Wisieńko-trzymam mocno &&&&&&&&&&& za powrót objawó. Objawy-proszę mi tu zaraz wrócić do Wisieńki!!

Mama i Iwonka
-chcę z Wami rodzić w marcuuuuuuuuuuuuuu :tak::tak:
AGATEK- OK,dopisuje Cie do listy rodzących w marcu:tak:;-);-);-)
Trzymam bardzo mocna i jestem myslami z toba.Zobaczysz wszystko dobrze sie skonczy i bedziesz marcowa mamusia:tak:

Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mama:-D Jezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni :hmm:
KAMA- &&&&&&&&&&& zacisniete,zeby sie udalo!!
Agatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex:-D
Mi sie sennie robi chociaz spałam wczoraj pół dnia i cała noc:-)Pol po maminym wczorajszym smsie nakupił mi ptasich mleczek i ciasteczek i pierniczków i cały stół słodkości, teraz zjadam to ptasie mleczko z uwielbieniem. Mój tato dzwonił jak tam bo może on przyjedzie ratowac córeczke, albo posiedzi ze mna i pogada, jaki on kochany:-D
WISIEŃKA- mowisz ,ze po moim sms'sie tak sie Pol po sklepach nalatal za slodkosciami-fajnie jedz az Cie zemdli-bedziesz miala 2 objawy-mdlości i wymioty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzien dobry dziewczyny!!
BUnia, przykro mi bardzo...ale nie trac nadzieji, bo najgorsze rozwiazanie z mozliwych...
Dzieciaczki zaprowadzilam do szkoly, zaraz musze jechac do mechanika bo cos autko szwankuje...
Kto jutro testuje??Ja kupilam test ,jest napisane, ze 5 dni przed terminem @ mozna zrobic, i tak pomyslalam by zrobic w piatek, 4 dni przed okresem...taka jestem niecierpliwa...i pewnie znowu sie zawiode...ale zobaczymy.....
pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia:)
Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MONINIA- no to czekamy na wieści niecierpliwa Ty kobieto:-):-)

MARYLKA- a Ty jak sie czujesz ???

BUNIA- tule i podaje chusteczke-wytrzyj gile i nabieraj sil na nowy cykl-testujemy razem:cool2:

dziękuję wszystkim wam za wszystko

już mi lepiej jak sobie trochę poryczałam- mama dzięki za chusteczki. fakt- gile to ja do pasa miałam, a okulary tak zafajdane że nie umiałam znaleźć chusteczek

wisienka jak chcesz mieć objawy, żeby mieć pewność to ja ci życzę senności jak jasna cholewcia i niech ci się czasem małe żyganko trafi, co byś nie zapomniała że w ciąży jesteś

AGATEK- OK,dopisuje Cie do listy rodzących w marcu:tak:;-);-);-)
Pięknie dziękuję Mamo :-)

Cio by tu wykombinować? hmmm-trochę mi nudno w pracy :szok:

Jeja-jak ja bym chciała sobotkę-pierwszy wolny dzień od 3tygodniiiiiiiiiii Zastanawiam się nawet nad urlopem żeby odespać te 3 tyg na nogach.

Ojjjjjjjjj i chcę te 2 kreseczki. Już pomędzilam smsowo przyjaciółce że chce dzidzi-pocieszyła mnie troszkę :-) jak mnie łapie dół to szukam pierdółek które trzeba kupić dla dzidzi-schiza na całegooooo:szok:

Ostatnia edycja:
Sol, no ja też po przeczytaniu twojego posta miałam niesmak. Uważam, że skoro wyjaśniłaś, że motylek jest w porządku, to nie potrzebnie napisałaś na otwartym taki post. Po co ?

Każda z nas może mieć wątpliwości, sama widzisz, że moje się sprawdziły, ale afery z tego nie zrobiłam.

Ty wyjaśniłaś motylkowi swoje zachowanie w prywatnej wiadomości a o nas napisałaś na otwartym, już o sobie nie, więc nie dziw się, że akurat tak to odbieramy.

wisieńka, odpoczywaj i za mnie. Ja od rana w pracy i hormony mi szaleją. Normalnie bez kija nie podchodź... taki mam dzień.
Wisieńka, pisałam ci już nie raz. JA TEŻ MIAŁAM TAKIE DNI, ŻE NIE BYŁO ŻADNYCH CIĄŻOWYCH OBJAWÓW !!!!! Będzie dobrze.
bunia, wypłacz się ile potrzeba, później wytrzyj nosa i głowa do góry. Nowy cykl - nowa nadzieja.

mama, cieszę się, że @ zawitała, teraz to będziemy miały stresa... ja zacznę pić melise:-)

reklama
Wisienka ty mowisz ze nie masz objawów jak to nie masz - spanie to najlepszy objaw.

Ps. juz pędzę na słodkości i kimne sie razem z toba :tak:

zapmarta do mnie tez bez kija ... ;-) mam podobnie jak ty

mama - kurcze dopiero teraz doczytałam ze dostaalś @ - fajnie wreszcie bedziesz mogła zaczac kuracje z Clo - to mocno trzymam kciukasy - ty a chcesz Clo bo ja kupiłam ale nie uzywałam - z fluidkami ci podesle - napisz s-ka z adresem to ci piorytetem podeslę

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry