• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam dwie prośby!
Proszę przestac tak szybko pisac bo nie nadążam i chyba w życiu nie będę na bieżąco!!
I proszę nie pisać o jedzeniu bo mam dziś tyle pracy że nie zdążyłam obiadu zjeść!!!

Spróbuje coś nadrobić i pokomentować
no dziewczyny jak zwykle daja dowiwatu :)

badylinka powiedz gdzie ty sie wyprowadzasz bo wczoraj ktoś pytał ale nie doczytałam :( i to mieliscie zaplanowane czy tak nagle ??

reklama
Monia to ja spelnie obydwie prosby i o jedzeniu cisza i juz nic nie pisze bo ide sprzatac:-)

Iwonka ja dzisiaj przechodzilam przes targ bo bylam na osiedlu obok( u mnie targu nie ma) ale jak tego wszystkiego pelno bylo to jakos na nic ochoty nie mialam... A u nas jeden sklep. Weszlam do niego i z owocow tylko arbuzy, i wez nie kup;-)

Lece ogarnac poki Mezulka nie ma i nie przeszkadza i wrcam;-)

sorbus papatki kochana
mama może byc na ogrodzie.
badylinka smacznego ja czekam na obiad Maćka
Iwonka zapraszam do mnie na hale tam jest taki wybór, ze kupisz co sobie zyczysz
bibinko witaj zalatana kobieto. Ja półleżę i odpoczywam w końcu mam okazje a Maciek gotuje obiad. Hehe. Obrał 29 małych ziemniaczków młodych i przyszedł z nadzieją w oczach, ze starczy.:-D

pralinko do mnie często przez szyby mówią ciastka czekolady cipsy " kup mnie kup mnie" no i zazwyczaj muszę wejśc i kupić

a tak na poważnie to byłam dziś na rynku niby w moim mieście najlepszy rynek a tam nic nie było ani arbuzów ani kalafiora ani czereśni ani pomidorów a jak juz byly to bardzo brzydkie albo bardzo bardzo drogie

badylinka[/B] - no miało byc juz cicho o jedzeniu - wy mnie chcecie zamordować normalnie żebym bidulka z głodu umarła

no przepraszam... :( musiałam się pochwalić moimi gorącymi psami :D

badylinka powiedz gdzie ty sie wyprowadzasz bo wczoraj ktoś pytał ale nie doczytałam :( i to mieliscie zaplanowane czy tak nagle ??

cały czas się nad tym zastanawialiśmy ale teraz jesteśmy już w sumie w 99% przekonani, dlatego na suwaczku jest potencjalna emigracja bo ten 1%.....
a gdzie? Gdzieś na wyspy... Szkocja albo Irlandia. W Szkocji mamy potencjalny start, koleżanka się zdeklarowała że da pomieszkać 2-3 tygodnie w zamian za dopłatę do rachunków, dopóki nie uda się stanąć na swoim. Będę jeszcze rozmawiała z koleżanką z Irl, prawdopodobnie w tym tygodniu. Szczerze mówiąc wolałabym do Irlandii..

Iwonka może ja coś ci odpowiem...
Clo ma za zadanie pobudzić pracę jajników, żeby produkowaly lepsze/więcej jajeczek... Dokładnei nei wiemjak to działa ale ma jakieś hormonki w składzie, które działaja tak jak przy normalnej owulce. Chociaz trochę chemii w tym jest wiadomo...
I po owulce masz wzrost progesteronu tak z 7 dni po. Potem gławtowny spadek progesteronu i @.
Luteina to progesteron. I jak masz nieregularne cykle to się daje żeby po odstawieniu była @, ale progesteron też pomaga utrzymać ciążę. Więc jak się nie odstawia to jest na podtrzymanie. czasem też pomaga w zagnieżdzeniu i utrzymaniu ewentualnej ciąży w pierwszych dniach, dlatego lekarze zalecają brać jeśli masz problemy z progesteronem, albo na wszelki wypadek...

Mam nadzieję że nic nie pokręciłam:)

i też chcę arbuza i żelki!!!!

Ostatnia edycja:
badylinka DZIEŃ DOBRY POPŁUDNIOWO:-D
iwonka dzięki,jako tako.zaczęłam 3 m-c bez @...
wisienka odpoczywaj mamusiu:tak:,a synka masz kochanego:tak::-)i męża też:tak::-)

pędzę po Alę:tak:.paaaaaaaa

reklama
monia dziękuję już sama nie wiem teraz postanowiłam się już nie napalać i co będzie to będzie ale jak mi się nie uda do sierpnia to będę próbowała z pomocą innych środków bo nie wytrzymam po prostu takiego stresu tym bardziej że teraz mam dobrą pracę wieć jakieś zabezpieczenie finansowe mam

bibinko a u lekarza byłaś??? mówił coś nie chciał Ci dać na wywołanie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry