• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MOTYLEK dziekuję:tak::tak: I super że jest jak jest:-D:-D U mnie Pati śpi, M bierze prysznic w przerwie meczu:sorry2: a ja na BB:-D:tak: Kiedy się wybierasz do gina?

NIKA no właśnie po 10 lipca chyba. Dlatego, że teraz za wczesnie, 26 przeprowadzka a dzien pozniej wyjezdzam na 2 tyg nad morze. Nika a z ta sprawa to jak mogloby byc inaczej?:-D

Pajaka mam za oknem, odważyłam sie, chciałam go zabić to zniknął. Normalnie sie rozplynął.:confused:

Witajcie z wieczora!
Coś czytam, że kiepski dzień na forum...no coż, każdemu może się zdarzyć.
Buniu jestem z tobą i trzymam kciuki za kolejny cykl, może się nam razem uda :-)
Wisienko dobrze, że sie udało z tym L4 i oczywiście też się dołączam do trzymających kciuki za fasolinkę :-):-):-)
Jutro wizyta u gina...kontrolna więc mam nadzieję, że dowiem się, że wszystko ok. Też tak nie lubicie wizyt u ginów jak ja?

TONYA ja tez nie lubie. :no: Nie zły dzień, tylko zaistniała pewna sprawa, ktora juz sie wyjasnila. Atmosfera (mam wrazenie) juz sie oczyszcza. Wiec nie ma sie czym martwic:tak:

MALAPRALINKA to dobrze:-D Przyjemniej mu sie bedzie pracowało:-D

Wróciłam do was na chwilke. Pol grał w costam a ja troche czytałam.
Tonya dziękuję. Ja tez jutro do gina i baaaardzo sie denerwuje. Powiem szczerze, ze przyzwyczaiłam się do wizyt u gina i jakoś nie przezywam tego w jakis specjalny spsób. No chyba, ze powód wizyty mnie denerwuje. Ja idę się kapać i połozyć. Tak że zyczę wam spokojnej nocy i szczypaweczki

reklama
Tobie też spokojnej nocy Wisienko. Zobaczysz, wszsytko sie ułozy z fasolką, obyś miała same dobre wiadomości. A wiesz dopiero teraz zobaczyłam, że z Wrocławia jesteś - bardzo ładne miasto, mam do niego sentyment bo mieszka tam moja przyjaciółka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry