• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nie no to z bardzo dobrą znajomością mogłabym mieć problem....
myślę że zacznę od czegoś najprostszego, pójdę sprzątać albo pracować w sklepie i jak podszkolę język to spróbuję czegoś poważniejszego. Ale dziękuje że zwróciłaś na to uwagę :)

motylku to może mogłaby mi pomóc? Może już nie dzisiaj ale np jutro podesłałabym Ci foto tego z czym mam problem i może mogłabyś się poradzić mamy?

BADYLINKO dobrze, ale mama w Warszawie. Nawet nie mam jak jej wysłać, bo oni mało elektryczni są ci moi rodzice:-D. Chyba że zadzwonię i jakoś wytłumaczę.

AGNIESZKO dobranoc :)

Ja też zaraz uciekam. Jutro rano do pracy. Potem zapisać się do gina, bo dziś zapomniałam ;/. Zastanawiam się nad 2 szpitalami. Trzymajcie &&& za dobrą decyzję.:-) Dobranoc
d025.gif

reklama
josephine - nic nowego.... tzn tak - buńka niestety miała | na teście, do tego była jakaś awantura przeniesiona tutaj z zamkniętego ale już wyjaśnione. Wiśnia już czuje się lepiej, mama dostała @ (a może to było wczoraj?...). Więcej grzechów nie pamiętam.

agnieszka - czemu miałabyś nie zasnąć?

mała - furgaj do spania ale już!!!! Jak o 4 wstajesz to powinnaś od kilku godzin już spać!

motylku - kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry