Witam sie srodowo
Wy jak znowu spicie a ja kawke pije i jem sniadanie
Dalej jestem chora, gardlo boli, chyba bede musiala pojsc jutro do lekarza
Nadrobic Was to ciezka sprawa, za duzo piszecie

Witam nowe staraczki z ktorymi sie jeszcze nie znam:-)
Wisienka jak tam odpoczywasz? Jak sie czujesz?
Lorelain jak maz Cie tak dopada moze Ty juz zafasolkowana jestes ;-)
Maggy77 zastanawialam sie gdzie jestes? Dlugo Cie nie bylo. Biedna pewnie za duzo sie stresujesz. Ja tez kiedys tak mialam dokladnie jak Ty i na EKG wyladowalam, serce myslalam ze mi gardlem wyskoczy i nie moglam oddechu zlapac...Czasami dalej tak mam. Lekarz dal Ci jakies tabletki? Jezeli tak sprawdz czy mozna je brac w ciazy bo te ktore ja dostalam nie mozna brac przy podejrzeniu fasolki. My sie starac zaczynamy za niecaly miesiac wiec trzymaj &&&&&&& ;-)
Badylinka ja tez chce chlopca!!!!
Malapralinka slyszalam ze na przyspieszenie okresu dobrze dziala ciepla kapiel w wannie, sex i witamina C ale co do ostatniego to nie jestem pewna;-) I jak tam? Robilas test rano?
Ja zaraz lece jesc sniadanie. Juz prawie 10.00 a ja w szlafroku siedze
Zapomnialam tyko zapytac Was czy przed staraniem sie o maluszka kazda z Was robila jakies badania? Ja lykam juz od 3 miesiecy kwas foliowy...Czy cos jeszcze jest zalecane? Dobrze tez podobno brac zelazo tak slyszalam ale malo sie na tym znam wiec pytam :-)
U mnie dzisiaj wietrzysko jakies

wyjsc z domu nie mozna....
Takiej fasolki jak na zalaczonej fotce zycze w najblizszej przyszosci wszystkim starajacym sie i tym juz zafasolkowanym. Do napisania Dziewczyny pa