• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
motylku,pralinko,josephine dobranoc:)
motylku życzę podjęcia dobrej decyzji:)
Badylinko a bo...nerwy mnie zżerają:-/ za dużo emocji dziś było na forum i nie tylko także wiesz...
No nic uciekam już uciekam...papa

reklama
agniecha - rozumiem. Idź się wyśpij na spokojnie bidulko - jutro będzie lepszy dzień. A jak nie jutro to pojutrze - kiedyś musi być :)
maran - dobranoc!

ja też już lecę przydusić komara bo oczy szczypią potwornie i wkurzam się na te durne kolczyki... :/

ja do :ninja2: nie mam dostępu więc nie wiem co i jak :)
tak czy inaczej dobranoc.

kciuki za testujące z rana i oczywiście za starające się też :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam sie srodowo
1001.gif

Wy jak znowu spicie a ja kawke pije i jem sniadanie
23_9_10.gif
Dalej jestem chora, gardlo boli, chyba bede musiala pojsc jutro do lekarza
36_19_5.gif

Nadrobic Was to ciezka sprawa, za duzo piszecie :-D
Witam nowe staraczki z ktorymi sie jeszcze nie znam:-)

Wisienka jak tam odpoczywasz? Jak sie czujesz?

Lorelain jak maz Cie tak dopada moze Ty juz zafasolkowana jestes ;-)

Maggy77 zastanawialam sie gdzie jestes? Dlugo Cie nie bylo. Biedna pewnie za duzo sie stresujesz. Ja tez kiedys tak mialam dokladnie jak Ty i na EKG wyladowalam, serce myslalam ze mi gardlem wyskoczy i nie moglam oddechu zlapac...Czasami dalej tak mam. Lekarz dal Ci jakies tabletki? Jezeli tak sprawdz czy mozna je brac w ciazy bo te ktore ja dostalam nie mozna brac przy podejrzeniu fasolki. My sie starac zaczynamy za niecaly miesiac wiec trzymaj &&&&&&& ;-)

Badylinka ja tez chce chlopca!!!!
15_5_19.gif

Malapralinka slyszalam ze na przyspieszenie okresu dobrze dziala ciepla kapiel w wannie, sex i witamina C ale co do ostatniego to nie jestem pewna;-) I jak tam? Robilas test rano?

Ja zaraz lece jesc sniadanie. Juz prawie 10.00 a ja w szlafroku siedze :)

Zapomnialam tyko zapytac Was czy przed staraniem sie o maluszka kazda z Was robila jakies badania? Ja lykam juz od 3 miesiecy kwas foliowy...Czy cos jeszcze jest zalecane? Dobrze tez podobno brac zelazo tak slyszalam ale malo sie na tym znam wiec pytam :-)
U mnie dzisiaj wietrzysko jakies wyjsc z domu nie mozna....

Takiej fasolki jak na zalaczonej fotce zycze w najblizszej przyszosci wszystkim starajacym sie i tym juz zafasolkowanym. Do napisania Dziewczyny pa
36_1_66.gif

2u8zaqb.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Laseczki
Wpadlm tylko jeszcze przed wyjsciem zyczyc Wam milego dzionka;-)

Robilam test allegrowy - nie ma sie czym chwalic:-(
34dzien cyklu, @ nadal brak...

Do potem Kobietki

Hej Laseczki
Wpadlm tylko jeszcze przed wyjsciem zyczyc Wam milego dzionka;-)

Robilam test allegrowy - nie ma sie czym chwalic:-(
34dzien cyklu, @ nadal brak...

Do potem Kobietki

Nie martw sie kochana, zawsze jest nadzieja
8_8_52.gif
Nie tym razem to nastepnym bedzie po Twojej mysli. Milego dzionka zycze i prosze nie smuc sie papa

26_11_2v.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was słonecznie. Robiłam test i....................... i nic ani jednej bladziutkjiej kreski zrobiłam dwa różne testy. No i jeszcze na zlość spadła tempka do 36,6 wieć chyba lada moment przyjdzie @. Ależ mi jest smutno :( Mąż mnie próbuje pocieszyć że może jednak jest jeszcze szansa ale ja w to nie wierze już. Jak myślicie szans już nie ma teraz??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry