• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry wszystkim kochanym kobitkom :)
nie nadrobie Was niestety
i zajrze za chwilke bo muszę troszke popracować poszperać coś na necie ale będe miała Was na oku no chyba że ostro ruszycie z produkcją i nie będe nadążać no ale postaram sie :)

widze że dziewczyny miały 1 kreche :( przykro mi :(:(:(:(

Iwonko wiesz skarbie że wczoraj zamówiłam 3 bluzeczki :):):):) dziękuje :)
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

reklama
BADYLINKA, cześć Słoneczko ;-):-):-):-)
MARYLKA, hej ;-)

Ewelinko założyłam bo nigdzie nie mogłam nic na ten temat znaleść a lekarze mówili że nie koniecznie to musiała byc moja wina zaraz zobaczę co tam się dzieję dziękuję :*

Powiem więcej, ja jestem żywym przykładem na to, że poronienie może być winą jakości nasienia....:zawstydzona/y:
A Twój M robił badanie nasionka??? Jak nie chcesz nie odp. :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka też chciałam zrobić kiedyś takie kolczyki i mam ten sam problem... Słyszałam gdzieś, że trzeba z kordonka robić i wykrochmalić, ale nie wiem, czy to coś da, bo nie próbowałam z kordonkiem...

A co do obrazkow, to pełno jest ich na necie - wyszukajcie sobie w google "gify" :tak:

Maryla, Badylinka, Ewelina

zapomniałam się przywitać...

1604.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja już się witałam wczesnym rankiem:tak::-)

ewelinka bardzo ładnie napisane:tak:
sergeevna życzę Ci,żeby sen się spełnił:tak:
bunia Ty masz problem z nr 42,a ja z 35:-D
iwonka jeszcze trochę i będziesz miała z głowy,oby do 27:tak:.a mnie lekarz nawet nie proponował nic na wywołanie@:-(
motylku miłego dnia:tak:.fajnie,że udało Wam się kupić domek po niższej cenie:tak:
marylka nasz pracusiu:tak::-)
badylinka witaj:tak:
aga widzę,że humorek dopisuje:-)
mama mam nadzieję,że kolejna nocka przespana:tak:.@ bardzo dokucza????

IWONKA,
dziękuję za zaproszenie, milutko mi :-):-):-):-)

Witaj BIBINKA ;-)
Sergeevna, witaj milutko ;-)

Ostatnia edycja:
bibinko witaj:)
...a dopisuje bo lepiej jest...:)
Badylinko piękne te kolczyki :tak:
mama,marylka witajcie :)

...na razie spadam,jak się ogarnę to wrócę :-D
bużka

Hej hej, Szkraby!
Witam się porannie :tak: U mnie dzisiaj ładna pogoda, dzień się zapowiada słonecznie :laugh2: No i sen miałam fantastyczny - śniło mi się, że wygrałam milion w totka...

a mi się sniło, że się ze mną podzieliłaś !!!!!!!!!!!

badyleczku środeczek kolczyka masz zrobiony łańcuszkiem i na tym półsłupki? bo jak sam łańcuszek to będzie dupa a nie sztywne. a jeżeli ci się zapada, to pewnie zrobiłaś za ciasny łańcuszek i te półsłupki mają za mało miejsca. ale to się rozciągnie jak zamoczysz i dasz w 2 ścierki i przywalisz jakąś encyklopedią. a żeby były sztywniutkie to ja daję do wody z cukrem- gorąca woda, duuuuużo cukru, zamaczam a jak wyciągnę to formuję i zostawiam. jak wyschnie to jest cudo teraz ja ma nadzieję że zrozumiałaś. najwyże napisz priwa- tam sie możemy rozpisać.

Marylko wiem wiem gdzieś tam Ci wczoraj napisałam cieszę się że mogłam Ci jakoś pomóc :*
Ewelinko robił badania w styczniu tuż przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży bo mieliśmy już skierowanie do leczenia niepłodności bo już oficjalnie ponad rok się staralismy i nic nie wychodziło a tu nagle odbieramy jego badania a ja 2 tyg później dowiaduję się że mam fasolkę pod sercem niestety długo nasza radość nie trwała

seergeevena dziękuję za zaproszenie :*

sergeevena - ja na razie robie z muliny bo nie mam kordonka ale może dzisiaj ruszę dupcię do pasmanterii po kordonki :D

marylko, bibi - helooł :)

agnieszka - dziękuje ale moim potworkom jeszcze dalko do takiego wyglądu...

buńku - rozumiem chyba... :> mam łańcuszek i półsłupki na tym. Zrobię później foto i Ci pokaże o co mi dokładnie cho :)

reklama
Ewelinko robił badania w styczniu tuż przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży bo mieliśmy już skierowanie do leczenia niepłodności bo już oficjalnie ponad rok się staralismy i nic nie wychodziło a tu nagle odbieramy jego badania a ja 2 tyg później dowiaduję się że mam fasolkę pod sercem niestety długo nasza radość nie trwała

Rozumiem, że z badań M nic nie wyszło, znaczy, że są ok ? To połowa sukcesu :tak:
Uda Wam się kochana....a Ty robiłas sobie badanka?

Agnieszka.kk, dziękuję za zaproszenie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry