Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza
:-):-):-) najważniejsze, że nie ma zagrożenia...Ewelinka - mi szkola rodzenia faktycznie pomogla tylko w przekazaniu informacji na temat sposobu oddychania podczas porodu, poznania innych przyszłych mamuś z mojego miasta, fajna była gimnastyka dla ciężarnych i muzykoterapia, ale jeśli chodzi o opieke nad dzieckiem to nie dowiedziałam się niczego ciekawego. Za to gigantyczną skarbnicą wiedzy było dla mnie forum i moje lutowki. Gdyby nie doświadczone wtedy juz dziewczyny to na pewno nie mialabym teraz takiej wiedzy jaką mam :-)
Szczęsliwa - dzięki za przekazanie dobrych wieści... za tydzień dzwoneczek będzie na 100% większy :-)

Ewelinko a to wszystko robić ilościowo czy to drugie bo mi sie pytałą babka czy np chlamedie chce ilościowo czy jakieś img czy jakoś tak??

Ja mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie 
Wielkie GRATULACJE Wisienko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza

Ewelinka Ty to pewnie zostaniesz szybciej mama no i mlodsza jestesJa mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie
![]()
Ale powiem Ci, że jeśli nie ma przeciwwskazań to wiek nie za duże ma tu znaczenie, natura swoje wie i robi, więc póki co wiekiem się nie przejmuję :-) ;-)Poza tym między nami rok róznicy tylko, więc bez przesady.... ;-)moje kochane-ja brykam do Poznania na zakupybede za jakies 2 godzinki;-)milych pogaduszek...moze bede trche pozniej bo przeciez jeszcze drzewko musze kupić
![]()
SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza