• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
motylek witaj:)

no każdy ma prawo do swojej własnej prywatności o tak

ja też wiecej piszę na zamkniętych niż na ogólnym :sorry:

AGNIESZKO byłam. Wizytę mam we wtorek (13. 07). Ale się ciesze, że kobitke sobie załatwiłam.:-D

KINGO a ja nie mam wyjscia:-D:-D tylko niedługo kontaktu z wami nie będziemy miały:tak:

EWELINKO każdy może sobie stworzyć grupę dla pewnych użytkowników. Dziewczyny stworzyły i to jest ta "nora" i "zamkniety".

A ja w ogóle nie wiem o jakiej "norze", czy "zamkniętym" WY piszecie...cóż....
ewelinko spokojnie! ;) wiesztu na bb każdy ma możliwość stworzyć własną grupę zamknietą i zapraszać do niej tylko tych których chce zaprosić. Już trochę tu jesteś wiec na pewno rozumiesz;) a na zamknięty wstęp mają tylko ci którzy należą do danej grupki. Tak to już jest

KINGO a ja nie mam wyjscia:-D:-D tylko niedługo kontaktu z wami nie będziemy miały:tak:
wiem o tej sytuacji co tu niedawno u was była no i cóż niezbyt miło było... nie dziwie sie że dziewczyny wolą pisać na zamknietym.
A co do kontaktu ja sie nie martwię bo mam z wieloma dziewczynami tu kontakt poprzez smsy,nk i gg :tak: tak wiec jest okej;) A kto chce to zawsze może do mnie tu na priwa pisać tak samo jak ja:)

Motylku to fajnie że wizyta ustalona,teraz tylko cierpliwie czekać a do 13go lipca na pewno fasolka będzie większa i bardziej widoczna :tak:;-)

AGNIESZKO no dokładnie, choć ja do cierpliwych osób nie naleze i już bym chciała tam lecieć.;-) Jakoś wytrzymam, wcześniej nie dam rady iść do gina.

KINGO no ok;-) rozumiem.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry