B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mu dzisiaj dam zasnąćTy kobieto to zacznij sie może przyzwyczajać do tego że masz sie oszczędzać chociaż troche co ?? bo jak nie ............. no ale najpierw mi te okna zmyjwiem wiem wredna małpa ze mnie
a widzisz nie jest tak źle no jak kurzasty śluz to pewno dziśte 14 dni to tak około bo wiadomo kazdy ma inny organizm
no to dzis męzyk niech nie zasypia
maran no to faktycznie śmiesznie tamale z tym testem to wyskoczyła
ja Ci kochana niestety nie streszcze bo mnie tu dziś więcej nie ma jak jestem
i tez nie do końca wiem co sie dzieje
![]()

Jsorbek - OGROMNIASTE GRATKI KOCHANA!!!!!!wiecie co i poszłam dziś nie wytrzymałam - ale nie żałuje bo już zobaczyłam serduszko
Wisienka wiesz co nic się nie martw - mi teraz też wyszedł 6 tydzień czyli mniej niż liczyłyśmy a tobie betka wyszła mniejsza to jesteś w mniejszej ciąży i tez mi przeciez test wyszedł póżno i tydzień temu nic nie było kompletnie u gina widać znaczy zarodka nie było a dziś już serduszko jest - takze kochana szykuj się na cudowny widok za tydzień
mama ty szalona kobieto - odpocznij se trochę bo się wykończysz
bunia ja też mogę
wiecie co ale tak spojrzałam na swój suwaczek i widze ze dziecko ma niby 6 mm a na usg też mi tyle wyszło to czemu z usg obliczył 6 tc a z suwaczka jest 7,6 tc ???
![]()

Nic to, jutro będę wiedziała, to napiszę.