reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Julia - norma jest do 5 ale jeśli chcesz mieć pewność to poczekaj do jutra/pojutrza i zrób jeszcze raz badanie - w 5 tygodniu ciąży norma jest ok 100 - 250 przy zdrowo rozwijającej się ciąży ale są też i późne owulacje więc lepiej poczekać ze dwa dni i powtórzyć badanie. Jak @ się nie pokarze to poczekaj z tydzień i idź do gina jeśli wynik bety będzie wyższy niż ten.

czesc kobietki... napisze najpierw a potem nadrobie-spraw wyglada tak-dobrw wiadomosc to ,ze cylologia super bo grupa 1-wice si , mialam torbiela,ale kilka dni temu mialam dosc mocne bole brzucha i ginek.powiedzial,ze widac na usg plyn przed macica,czyli ze torbiel pekl,ale plynem mam sie nie martwic bo tym "zajmie "sie otrzewna...i na dalej to juz dolina:-(:zawstydzona/y:prawy jajnik generalnie nie produluje jajeczek,w sumie nic z niego nie bedzie-"spoczal na laurach"wiec mam tylko jeden czynny,ale tez szalu nie ma bo ma niewiele pecherzykow ktore dopiero beda dojrzewac:-( powiedzialam gin.ze od czerwca chcemy zaczac starania i na ta chwile mam przyjsc w 11 d.cyklu,zeby zobaczyl czy w ogole bedzie owulacja,wiec ide 9 marca nz 10.30 i zobaczymy i po tej wizycie przepisze mi tabl.antykonc.na 3 m-ce bede brala bez przerwy na @ i po odstawieniu mamy zaraz dzialac-tak zaszlam z 2 dzieci bo inaczej nie szlo...:-(powiedzial,zebym sie za bardzo nie nastawiala ze nam sie uda bo skoro mam @ 1,5 dnia i taka kiepska sprawe z jajnikami to tak wyglada jakby moj organizm szykowal sie do menopauzy...:szok::szok::szok::szok:a ja w lipcu skoncze dopiero 31 lat:-( powiedzial tez"glowa do gory 2 dzieci pani ma-wiec wlosow nie bedzie pani rwac jak sie nie uda"-no niby nie bede,ale tak chce tego maluszka.......wypytal mnie jeszcze o rozne sprawy,pogadalismy troche i coz zaczniemy leczenie i bedziemy probowac:sorry:moze nam sie uda......poczytam Was ,ogarne domek i wracam

ja też tak jak ty bardzo mocno chcę i czasem musze się pilnować bo ja dopiero w grudniu zaczynam staranka a coś mi ostatnio pamięć szfankuje i o tabletkach antykoncepcyjnych zapominam naszczęście przypomina mi się jeszcze tego samego dnia :)

A ja chce rozpoczac staranka zaraz po naszym slubie, ktory juz za cztery miechy. maryla, nawet nie wiesz jak nie moge sie doczekac tych staranek i upragnionej ciazy :) ja tez z tymi tabletkami to roznie mam. zawsze biore pare godzin pozniej niz powinnam :D

Julia nie mam pojęcia co Ci poradzić bo ja sie nie znam jeszcze na tych wynkiach, ale myśle że lepiej moze jeszcze poczekac troche i może za tydzień powtórzyć badanie, może to dopiero początek ciązy i jeszcze dokładnie nie wiedać :) ja oglądałam program gdzie babka robiła badania 8 razy i kazdy był negatywny a była w ciąży :szok:

mama99: ciesze się że wózki się podobają

sol: mam nadzieje że znalazłam choc jeden którego ty nie widziałaś , a w tych espiro to one maja regulowane oparcie ale teraz praktycznie robią spacerówek co się zupełnie na płasko rozkładają bo to wbrew przepisom jest - nikt nie wie czemu :crazy:

mama05:bądź dobrej myśli udało Ci się pokonać torbiela samej bez leczenia bez niczego to fasolke też "zdobędziesz" wierz w to tylko mocno, niedługo zaczniesz kuracje a po niej na pewno sie uda nie ma innej opcji a poza tym my będziemy trzymac kciuki - a wiesz sama że onoe pomagja wystarczy zapytać lovely;-) jesteśmy z tobą

mama - to co to za gin co zamiast dbać o pacjentkę - dobiją ja :eek:

Maryla - to kees d-4 mi się strasznie podoba - świetna cena i do tego adapter do fotelika jaki mam w domu :laugh2: do tego ma regulację oparcia. Może wizualnie nie jest cudem ale funkcjonalnie dla mnie super :laugh2:
Reszta ma za wysoką cenę jak dla mnie.
A ja znalazłam jeszcze takie cudo: ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CLEO KOSYCOT A o co chodzi z tym rozkładaniem na płasko? bo napisałaś tak że nie wiem czy nie robią całkiem na płasko czy robią :-p A w informacji o espiro nigdzie nie ma że się rozkłada oparcie :-D A na zdjęciach wygląda to tak jakby cały fotelik się odchylał do tyłu :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 a Ty wcześniej te miałaś problemy z zajeściem w ciąże? A te tabletki to mają być na uregulownie okresu tak? ja też mam dosc skąpe okresy i dosyć krót6kie byłam u gina, a ona robiła mi usg i powiedziała ze mam piękne pęcherzyki po obu stronach, trochę mnie to podniosło na duchu:tak:, ale i tak nie chce cekać nie wiadomo ile, bo boje się że xa pare lat może być za późno

ja wierze, że Wam się uda, nam wszystkim zresztą:-)

Sol wiem, ze sobie dam rade. moje starsze rodzenstwo ma dzieci, w sumie ladnych pare lat przygladalam sie temu wszystkiemu itp, wiec zle byc nie moze. aj, a faceta wtedy juz meza to bede gwalcic, oj nie zejde z niego dopoki dopoty sie nie uda hehe

reklama
Sol wiem, ze sobie dam rade. moje starsze rodzenstwo ma dzieci, w sumie ladnych pare lat przygladalam sie temu wszystkiemu itp, wiec zle byc nie moze. aj, a faceta wtedy juz meza to bede gwalcic, oj nie zejde z niego dopoki dopoty sie nie uda hehe
bardzo dobre podejście a puki co możecie ćwiczyc jak my :):):-D:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry