Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja w lipcu skoncze dopiero 31 lat:-( powiedzial tez"glowa do gory 2 dzieci pani ma-wiec wlosow nie bedzie pani rwac jak sie nie uda"-no niby nie bede,ale tak chce tego maluszka.......wypytal mnie jeszcze o rozne sprawy,pogadalismy troche i coz zaczniemy leczenie i bedziemy probowac
moze nam sie uda......poczytam Was ,ogarne domek i wracamja też tak jak ty bardzo mocno chcę i czasem musze się pilnować bo ja dopiero w grudniu zaczynam staranka a coś mi ostatnio pamięć szfankuje i o tabletkach antykoncepcyjnych zapominam naszczęście przypomina mi się jeszcze tego samego dnia![]()

do tego ma regulację oparcia. Może wizualnie nie jest cudem ale funkcjonalnie dla mnie super 
A w informacji o espiro nigdzie nie ma że się rozkłada oparcie
A na zdjęciach wygląda to tak jakby cały fotelik się odchylał do tyłu 
, ale i tak nie chce cekać nie wiadomo ile, bo boje się że xa pare lat może być za późnobardzo dobre podejście a puki co możecie ćwiczyc jak mySol wiem, ze sobie dam rade. moje starsze rodzenstwo ma dzieci, w sumie ladnych pare lat przygladalam sie temu wszystkiemu itp, wiec zle byc nie moze. aj, a faceta wtedy juz meza to bede gwalcic, oj nie zejde z niego dopoki dopoty sie nie uda hehe