reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MIKUSIA-nie,te tabl.maja mi uspic jajniki a w zasadzie jajnika i po odstawieniu powinien wyprodukowac jajeczka zdolne do zaplodnienia.w 1 ciaze zaszlam bez problemu w pierwszym cyklu staran,ale w 9 tyg.poronilam-pisalam o tym wczesniej-a 2 ciaza zeszla mam 8 dlugich m-cy...ale donosilam i jest Zuza i a 3 ciaza staralismy sie 4 m-ce i jest Dominik a teraz,czas pokaze. MARYLKA- dziekuje za mile slowa:happy:bardzo sie staram niestracic nadzieji-w koncu mam Was wiec zobaczymy. WLASNE PAN LISTONOSZ PRZYNIOSL MI WITAMINKI Femifertil i te testy,oblukam i dam znac:tak: SOL-ja mam cudownego ginek-to Jemu zawdzieczam to ,ze udalo nam sie zajsc szczesliwie w 2 ciaze i dlugo szukalam lekarza ktory wytlumaczy pacjentce co i jak z jej organizmem a nie bedzie zbywal-ja sobie to cenie,wiem na czym stoje a On powiedzial,ze zastosujemy takie leczenie,zeby dalo efekt,ale zebym sie nie nastawiala bo sytuacja z jajnikami jest jaka jest i musze o tym pamietac:sorry:no nic skoro zaproponowal leczenie to moze nie wszystko stracone:tak:;-)

reklama
mama05, ważne, że torbieli nie ma. A tabletki skoro pomogły przy drugiej dzidzi to i przy trzeciej pomogą.
A jakie tabsy ci przepisał ???

mikusia, mama ma brać tabletki nie na uregulowanie okresu tylko na dzidziusia:-), tzn, po braniu tabletek jest większa szansa na zajście w ciąże, dzięki odp. hormonom.

julia, sama nie wiem co napisać... musisz poczekać jeszcze i albo przyjdzie @ albo beta się zwiększy. Powtórzyłabym betę za parę dni.

sol, oj już urwanie głowy bo wszystko wywala z szafek, szuflad i ciężko jest.

mama : nie przejmuj sie. ja nie wierze temu ginowi. ma racje, ze bedzie trudniej, ze trzeba trafic w dzien, ale nie przesadzajmy. dzis mnostow kobiet rodzi i maja nawet 10 lat wiecej niz ty i swiadomie probuja, kontroluja u lekarza kiedy... mysle,ze przy dzisiejszej medycynie jestes w stanie zaplanowac dziecko, wiedziec bardzo dokladnie kiedy mozesz zajsc. takze glowa do gory. ja osobiscie, nie mam cienia watpliwosci ze zajdziesz! tylko sie moze nie nastawiaj z eod razu i ze w 2-3 miesiace. a moze wiedzac, ze bedzie trudniej zacznijcie starania wczesniej? albo uznajcie ze nie mozesz miec dzieci i bez zadnego zabezpieczenia od razu pyknie :) bo ile razy jest tak ze jak se mocno chce to jajo. a ile takich przypadkow ze starsze od ciebie kobiety rzucily antykoncepcje bo lekarz powiedzial ze poczatek menopauzy i zaszly w ciaze dobrze po 40-tce!!!
takze glowa do gory i do roboty!!!!!! jak najszybciej!!!! :)

mama05: moja babcia mówi tak jak chca leczyć to znaczy że jest dobrze bo jest co leczyć i są szanse a wiesz że babcie zawsze maja racje ;-) be happy don wory :-)

dziekuje Wam moje dodre duszki-zaraz poczytam ulotke od tych witamin,teraz rozwieszam pranie i za chwile klade Mikusie na drzemne.

zapmarta - horror się zacznie jak zacznie rozkminiać do czego służą te rzeczy w szafkach :laugh2: Karola ma szufladę w kuchni gdzie są schowane suszone morele - doszła już do perfekcji w cichym wyjmowaniu ich sobie jak odwrócisz wzrok na 5 sekund :laugh2:

mama - no ja mojego gina wybrałam sobie 9 lat temu, razem przeżywaliśmy kolejne poronienia bo też mam ogromne problemy i z jajnikami i macicą. Po urodzeniu Karoli tak szczerze mi powiedział - po następnym koniec i wycinamy wszystko - po krótkiej i zwięzłej kłótni gdzie nie obyło się bez wulgaryzmów skapitulował i zgodził się na trójkę pod warunkiem że po drugim nie będzie pogorszenia. Teraz przygotowuje mnie do drugiej ciąży - stąd plastry, chociaż na początku miałam dość 20 dniowych cykli w tym 10 dni @ ale teraz jak mu powiedziałam że się będziemy starać to już mam umówione 4 wizyty na badania laboratoryjne, usg i bóg wie raczy wiedzieć co on jeszcze wymyśli. Ale ciążę z Karolą mi ślicznie poprowadził chociaż zagrożona i od 7 miesiąca chodziłam bez szyjki i z centymetrowym rozwarciem. Powiedział mi wprost - przy paserze szybciej dochodzi do powikłań. A pomijam fakt że Karola jest dzieckiem Clostylbegytu :sorry:

pysia - głupie pytanie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylka a jak Wy cwiczycie?
no wiesz chodzi mi o ćwiczenie w łuzku, no my to w każdej pozycji :)

kurde ja to dupa jestem zamówiłam wczoraj 2 większe towary za gotówke i teraz sie zatanawiam czy uzbieram na faktury w przyszłym miesiącu - ale ze mnie dupa wołowa jakbym nie mogła poczekać kilka dni przynajmniej z jednym zamówieniem, no ale co trzeba rekawy zakasac i do dzieła :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla - to mam dla ciebie kolejną zagwozdkę - spacerówka dla dziecka do 20 kg i z oparciem wysokość min 56-60 cm :-D Bo Karola mi wystaje z espiro M4

reklama
błąd w poprzedniej wypowiedzi chodziło mi czy uzbieram kase do przyszłego wtorku 4300 czwartku 800 i soboty 800 :):) kurde ale ze mnie cwaniak nie no czas sie wziąść do roboty, tylko gdzie Ci ludzie ????????????????????????

sol postaram sie coś znalesć ale nie obiecuje;-) ale prubować będe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry