mama05
prrrryy szaaaalona :))
MIKUSIA-nie,te tabl.maja mi uspic jajniki a w zasadzie jajnika i po odstawieniu powinien wyprodukowac jajeczka zdolne do zaplodnienia.w 1 ciaze zaszlam bez problemu w pierwszym cyklu staran,ale w 9 tyg.poronilam-pisalam o tym wczesniej-a 2 ciaza zeszla mam 8 dlugich m-cy...ale donosilam i jest Zuza i a 3 ciaza staralismy sie 4 m-ce i jest Dominik a teraz,czas pokaze. MARYLKA- dziekuje za mile slowa
bardzo sie staram niestracic nadzieji-w koncu mam Was wiec zobaczymy. WLASNE PAN LISTONOSZ PRZYNIOSL MI WITAMINKI Femifertil i te testy,oblukam i dam znac
SOL-ja mam cudownego ginek-to Jemu zawdzieczam to ,ze udalo nam sie zajsc szczesliwie w 2 ciaze i dlugo szukalam lekarza ktory wytlumaczy pacjentce co i jak z jej organizmem a nie bedzie zbywal-ja sobie to cenie,wiem na czym stoje a On powiedzial,ze zastosujemy takie leczenie,zeby dalo efekt,ale zebym sie nie nastawiala bo sytuacja z jajnikami jest jaka jest i musze o tym pamietac
no nic skoro zaproponowal leczenie to moze nie wszystko stracone
;-)
bardzo sie staram niestracic nadzieji-w koncu mam Was wiec zobaczymy. WLASNE PAN LISTONOSZ PRZYNIOSL MI WITAMINKI Femifertil i te testy,oblukam i dam znac
SOL-ja mam cudownego ginek-to Jemu zawdzieczam to ,ze udalo nam sie zajsc szczesliwie w 2 ciaze i dlugo szukalam lekarza ktory wytlumaczy pacjentce co i jak z jej organizmem a nie bedzie zbywal-ja sobie to cenie,wiem na czym stoje a On powiedzial,ze zastosujemy takie leczenie,zeby dalo efekt,ale zebym sie nie nastawiala bo sytuacja z jajnikami jest jaka jest i musze o tym pamietac
no nic skoro zaproponowal leczenie to moze nie wszystko stracone
;-)
Karola ma szufladę w kuchni gdzie są schowane suszone morele - doszła już do perfekcji w cichym wyjmowaniu ich sobie jak odwrócisz wzrok na 5 sekund