Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam się poniedziałkowo,
ewelinka, mnie zawsze pomagało ciepłe mleko;-):-), może już niedługo skończą się twoje problemy ze spaniem...
ewelinka - na mnie mleko nie działa.... tzn uwielbiam i mogę je pić ale nasennie nie działa![]()
:-)
Teraz sie pocieszam ze za 3 dni testowanie i moze co innego bede miala do myslenia

My za jakies 2 tygodnie wybieramy sie do wesolego miasteczka jak tylko kolezanka wroci z wakacji.Samym niestety nie oplaca nam sie bo nie bede miala co z Dominikiem zrobic jak bede chiala na jaks przejazdzke isc.Podejrzewam jednak ze nie bede miala nawet kiedy bo bede stala w kolejkach z dziecmi i synkiem
... no ale od razu z miejsca im już odmówiłam, mimo to czuje dużą satysfakcje 

poprosze DHL'em 1 kawalek tortu :-)

Oby przynosiła dużo satysfakcji i pieniążków!!!
Kurczę, niedawno przerabiałam to samo - nowa praca... Tylko, że u mnie jestem "zwykłym szarakiem", a u Ciebie widzę bardzo fajne, rozwojowe stanowisko! Cieszę się ogromnie i 3mam kciuki za pierwsze, "wdrożeniowe" dni

a jak się Fasolinka czuje?...
Ja to się martwię, że chyba znowu przytyłam przez weekend... 
Moja własna fryzjerka prawie się popłakała, jak to zobaczyła... 2 lata trwało wyrównywanie i podcinanie, bardzo ostrożne, żebym przestała mieć na głowie pióropusz z trzech włosów na krzyż... 

i dobrze, zdrowe podejście 
Znowu auto nam się zepsuło, o ironio, pojechaliśmy oddać ostatnią ratę za naprawy samochodowe i tam - pod zakładem mechaników - odpalałam auto i poszła nam głowica i uszczelka pod głowicą...
Zadymiło, zakopciło, zaśmierdło benzyną i... mechanicy odwieźli nas do domu, a auto zostało w naprawie... Już 4 raz w tym miesiącu!
Miejmy nadzieję - a są duże szanse - że już jutro będzie do odbioru... Byłam taka wściekła i bezsilna jednocześnie, że miałam ochotę skopać samochód albo co innego mu zrobić, żeby tylko już więcej się z miejsca nie ruszył...
Ale za to w sobotę dostałam od Małżyka śliczny pierścionek "na otarcie łez"...
...
Całusy dla wszystkich obecnych Dziewczynek :*

;-)a z autem to niezazdroszcze
my 2 czy 3 m-ce temu wydalismy 1500 zl i boooolalo
jak placilam...
matko,ale mi sie tego nazbieralo...
czyli wniosek taki ,ze jak sie szuka pracy to sie znajdzie i nawet mozna przebierac