Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BADYLINKA- jesli nastepnym razem bedziesz robila to kup ten ser o ktorym Ci pisalam a moze ten wierzch byl za ciezki i przygniatal za bardzoja ser sama mieliłam bo miałam tylko twaróg. Jak próbowałam wyjąć to mi pociekło a jak postawiłam na talerz to oklapło... za to w kubeczku wygląda prawie jak tiramisu xD bo mam takie szklane kubeczki... no i w smaku git chociaż tata mówi że trochę za kwaśne... :/

MARCEPANEK- i tak trzymac-powtarzaj sobie moje haslo- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!! ja tez bez walki w życiu sie nie poddam!!!!!!!monia teścik super oj jak ja wam zazdroszczę ,ale jeszcze troszkę bo ja ostatniego słowa nie powiedziałam ;-)
wisienka no gratulację :-)
ogólnie wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9miesięcy

mama - ja tam nic piec nie potrafie, a serniczek chętnie bym zjadła mniam niam
BADYLINKA- jesli nastepnym razem bedziesz robila to kup ten ser o ktorym Ci pisalam a moze ten wierzch byl za ciezki i przygniatal za bardzo![]()