J
jaewa
Gość
Kochane ja sie zegnam, ide posiedziec z S bo wyjezdza za 2 dni na tydzien.....
Do jutra i milego dnia;-)
Do jutra i milego dnia;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć
Juz idę doczytywac i poodpisuję.
Chciałam tylko się jeszcze trochę pożalić...
mam dziś bardzo zły dzień( Zrobię chyba co mam zrobić w pracy i idę do domu... Jestem tak zmęczona że ciągle bym spała i wszystko mnie ostatnio drażni! Mam wrażenie że ciągle trzeba cos robić w domu,a ja po pracy i przez upały jestem wykończona... I w dodatku ten głupi ból w plecach... Byłam dziś na usg nerek, mam malutkie kamyczki i muszę duż pic i tyle. Ale przy okazji pan powiedział że jest 2,5 cm pęcherzyk na lewym jajniku... On juz dawno powienien pęknąć!! Bo miałam ładny skok tempki i już 28 dc i za chwilę powinnam mieć okres. Nic juz nei rozumiem! Raczej już nei pęknie więc pewnie się zrobi torbiel i pewnie nie będe mogla brać clo w nowym cyklu i pewnei będzie owulka z prawego...
Ja chyba nigdy nie będę mamą...
A i jeszcze okazało się że usg nerek nie mam w abonamencie i zapłacilam 100%, i nikt mi nei powiedział że na posiew musi być specjalny pojemniczek więc kupiłam zwykły w aptece - i pewnie nie wyjdzie...
Mam ochotę siąść i płakać!
edit
Doczytałam.
Lovely strasznie mi przykro z powodu Twojej straty... Wiem, że to bardzo boli... Więc przytulam bardzo mocno!
Jaewa - ja bym Ci Slonko z chęcią wysłała karteczkę tylko napisz Ty mi proszę adres.... Zebrałam się wkońcu do rodziców wczoraj i wziełam karteczkę Twoją - ślicznaBardzo dziękuję
) Ale liczyłam że będzie tam adres zwrotny!!
Widzę że działacie) Do niedzieli jeszcze trochę czasu
) Więc korzystajcie!!

Nadrobienie Was graniczy z cudem... :-)

no to co mam to jestem nawet zadowolona ale to co mi teraz zaproponowała to w życiu pieknym i dlatego szukam coś żeby to w końcu załatwić tylko nie wiem od których ubezpieczycieli zacząć - w sumie troche ich jestJaewa korzystaj dopuki S jest)
Cześć Krakowianka i Marylka i Mary
Marylka ja Ci nie pomogę bo nie mam ubezpieczenia grupowego... Jest u mnie w firmie jakieś ale jakoś tak nie mogę dojśc i się zapytać... Ale byłam kiedys agentem w Commercial Union i szczerze mówiąc wcale nie polecam... Zreszta po tym co napisałaś też to widać...
Zreszta ja sama szukam czegoś dla mojego męża bo on pracuje na czarno i cos by się przydało...
Mary fajnie że urlopik udany![]()