• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja sie zegnam, ide posiedziec z S bo wyjezdza za 2 dni na tydzien.....
Do jutra i milego dnia;-)

reklama
witam Was babeczki :)
hej jaewa, maggy77, ewelinka , monia i agatek :):):)

Cześć:)
Juz idę doczytywac i poodpisuję.
Chciałam tylko się jeszcze trochę pożalić...
mam dziś bardzo zły dzień:(( Zrobię chyba co mam zrobić w pracy i idę do domu... Jestem tak zmęczona że ciągle bym spała i wszystko mnie ostatnio drażni! Mam wrażenie że ciągle trzeba cos robić w domu,a ja po pracy i przez upały jestem wykończona... I w dodatku ten głupi ból w plecach... Byłam dziś na usg nerek, mam malutkie kamyczki i muszę duż pic i tyle. Ale przy okazji pan powiedział że jest 2,5 cm pęcherzyk na lewym jajniku... On juz dawno powienien pęknąć!! Bo miałam ładny skok tempki i już 28 dc i za chwilę powinnam mieć okres. Nic juz nei rozumiem! Raczej już nei pęknie więc pewnie się zrobi torbiel i pewnie nie będe mogla brać clo w nowym cyklu i pewnei będzie owulka z prawego...
Ja chyba nigdy nie będę mamą...
A i jeszcze okazało się że usg nerek nie mam w abonamencie i zapłacilam 100%, i nikt mi nei powiedział że na posiew musi być specjalny pojemniczek więc kupiłam zwykły w aptece - i pewnie nie wyjdzie...
Mam ochotę siąść i płakać!

edit
Doczytałam.
Lovely strasznie mi przykro z powodu Twojej straty... Wiem, że to bardzo boli... Więc przytulam bardzo mocno!

Jaewa - ja bym Ci Slonko z chęcią wysłała karteczkę tylko napisz Ty mi proszę adres.... Zebrałam się wkońcu do rodziców wczoraj i wziełam karteczkę Twoją - śliczna:) Bardzo dziękuję:)) Ale liczyłam że będzie tam adres zwrotny!!
Widzę że działacie:)) Do niedzieli jeszcze trochę czasu:)) Więc korzystajcie!!

tulam cie mocno i mam nadzieje że sobie w weekend troszke odpoczniesz bo urlopik widze że by Ci sie przydał :)

hej kochane była już u mnie moja babka z ubezpieczeń ale nie bardzo mi to pasuje bo nie są duże stawki 1000 normalny poród 1500 z pomocą 1300 cesarka i więcej nie moge dostać a musze płacić prawie 69 zł dodatkowo za to i w tym jak będe w szpitalu na co kolwiek to za każdy pobyt dadzą mi kase ale mogła bym zaciążyć dopiero za 4 m-ce jak zaciąze szybciej to mi sie to nie liczy :( ja normalnie jestem w avia commercial bezpieczona a wy gdzie?? bo to urodzenie i ewentualnie pobyt w szpitalu to chyba gdzie indziej ubezpiecze tylko nie wiem gdzie najlepiej ???

hej krakowianka :) a Ty jesteś gdzieś ubezpieczona ??

dziewczyny pomużcie z tymi ubezpieczalniami :) pleaseee podpowiedzcie gdzie warto

Witam Was wszystkie po dłuższej nieobecności!
Ale się za Wami stęskniłam! :tak::tak::tak: Nadrobienie Was graniczy z cudem... :-):tak:

We Wrocku było super, M. także bardzo się podobało! No i udało mi się spotkać z Wisienką i Mlodam! :tak::tak::tak:

Dziś do pracy na 14, więc muszę się przygotować i przede wszystkim dobudzić - barbarzyństwo po całym dniu na lotnisku musieć iść do pracy... :tak::tak:

Ściskam Was!

Nie Maryla, prywatnie nie jestem. Jedynie przez zakład pracy i w sumie nie wiem, czy to mi daje coś oprócz ubezpieczenia na wypadek jakiegoś wypadku na terenie zakładu pracy i w drodze do domu... Także niestety Ci nie pomogę. Ale wydaje mi się, że warunki, które Ci zaproponowano - nie są specjalnie korzystne.

Mary-bath - witaj. :) Fajnie, że się urlop udał i że Ci się udało z dziewczynami spotkać! :)

Jaewa korzystaj dopuki S jest:))

Cześć Krakowianka i Marylka i Mary:)

Marylka ja Ci nie pomogę bo nie mam ubezpieczenia grupowego... Jest u mnie w firmie jakieś ale jakoś tak nie mogę dojśc i się zapytać... Ale byłam kiedys agentem w Commercial Union i szczerze mówiąc wcale nie polecam... Zreszta po tym co napisałaś też to widać...
Zreszta ja sama szukam czegoś dla mojego męża bo on pracuje na czarno i cos by się przydało...

Mary fajnie że urlopik udany:)

Za godzinę mam tramwaj, więc idę pod prysznic i będę się zbierać do pracy. Rano było u nas pochmurno, zapowiadało się na deszcz... a teraz już słońce wyszło i znowu będzie grzało bez opamiętania. :] Ależ mi się niee chceeee z domu wychodzić.

Dobrego dnia dla Was. :)

Jaewa korzystaj dopuki S jest:))

Cześć Krakowianka i Marylka i Mary:)

Marylka ja Ci nie pomogę bo nie mam ubezpieczenia grupowego... Jest u mnie w firmie jakieś ale jakoś tak nie mogę dojśc i się zapytać... Ale byłam kiedys agentem w Commercial Union i szczerze mówiąc wcale nie polecam... Zreszta po tym co napisałaś też to widać...
Zreszta ja sama szukam czegoś dla mojego męża bo on pracuje na czarno i cos by się przydało...

Mary fajnie że urlopik udany:)
no to co mam to jestem nawet zadowolona ale to co mi teraz zaproponowała to w życiu pieknym i dlatego szukam coś żeby to w końcu załatwić tylko nie wiem od których ubezpieczycieli zacząć - w sumie troche ich jest :( a co powiecie o pzu ?? tam mam sklep ubezpieczony i jestem nawet zadowolona z warunków a na ciąze to coś mi kiedyś przemkło że jakiś aegon - czy coś dobre ale nic nie wiem o tej firmie poszukam chyba w necie :( myślałam że wy coś mi podpowiecie no ale poszukam :)

reklama
Witajcie moje ranne ptaszki:-D

Krakowianka ja to sie wlasnie boje przyszlego cyklu bo w takie upaly to ja ochoty nie mam:-( Ostatni raz cosik bylo jakies 2 tygodnietemu:zawstydzona/y:

A jeszcze wracajac do ubezpieczen. Gdzie warto to szczerze mowiac nie wiem. Ja mam w firmie ubezpieczenie i dodatkowo nie jestem...
Tzn to jest jako dodatkowe tyle ze moja firma z tamta firma ma umowe czy cosik..
Jak w lutym bylam w szpitalu i myslalam ze standardowo kasiurke jakas dostane za kazdy dzien. Wiedzialam ze trzeba minimum 7 dni lezec zeby wyplacili i tyle rtez lezalam akurat, ale po fakcie sie dowiedzialam ze ciaza, poronienia, aborcje... W tych przypadkach firma nie placi za pobyt w szpitalu.
Moim zdaniem kompletnie bez sensu. Ja rozumiem ze kobieta moze lezec 9 miesiecy i to sie im wtedy nie oplaci, ale przeciez po cos place skladki.

Mary Witamy:-D

Edit.
Jeszcze o ubezpieczeniu
Ta moja firma to Uniqa, ale teraz patrze w papiery i tu mam nawet ze "oferta specjalna dla pracownikow firmy X" tzn tam gdzie pracuje;-) Wiec nie wiem jakie warunki maja normalnie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry