• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, ja zmykam przygotować się do pracy... :baffled::baffled: Ufff, jestem taka padnięta, ze szok po tym ślęczeniu na lotnisku i dość późnym powrocie... Ale nic to, trzeba pracować i się cieszyć, ze praca jest. :tak: No i jeszcze teraz się zacznie mój okres płodny, więc działanka czas zacząć - a tu przez 1,5 tyg. mam wieczorną zmianę w pracy! :nerd: Ehh, damy radę! :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was i miłego dnia!!!

reklama
Mary Tobie rowniez milego;-)
Wiesz z ta popoludniowka to nawet i chyba dobrze, bo wievzory po pracy to juz chlodniejsze wiec mozecie szalec do woli;-)

Maryka nie ma za co;-)
Musisz wlasnie zobaczyc jak to jest z ciaza, w jakim okresie tez wyplacaja, bo niektorzy np nie patrza kiedy kobieta zaszla w ciaze, inni daja 6 miesiecy od momentu podpisania do urodzin...
W tej mojej jest 8 miesiecy do urodzenia wiec nie ma zle;-)
Chcialam Ci to zeskanowac ale wlasnie pomalowalam pazury i nie dam rady podlaczyc drukarki:-(

Jak nie zapomne to potem zeskanuje

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja zmykam przygotować się do pracy... :baffled::baffled: Ufff, jestem taka padnięta, ze szok po tym ślęczeniu na lotnisku i dość późnym powrocie... Ale nic to, trzeba pracować i się cieszyć, ze praca jest. :tak: No i jeszcze teraz się zacznie mój okres płodny, więc działanka czas zacząć - a tu przez 1,5 tyg. mam wieczorną zmianę w pracy! :nerd: Ehh, damy radę! :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was i miłego dnia!!!
czyli juz wrociliscie :) ciesze sie, ze wypoczeliscie :D no podroz chyba nigdy nie nalezy do przyjemnych :) a teraz trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze staranka :D ja mojego atakowalam z nienacka.. jak przyszedl do domu, zeby cos zjesc w ciagu dnia, albo z samego rana.. wieczorami bylam zwykle zmeczona po pracy ;) wiec- POWODZENIA!!!!!

Laseczki uciekam sie szykowac bo dzisiaj mam wolne to lece znowu na dzialeczke wykorzystac slonko i popluskac sie w basenie:-D

Milego dizonka wszystkim zycze

Mary Tobie rowniez milego;-)
Wiesz z ta popoludniowka to nawet i chyba dobrze, bo wievzory po pracy to juz chlodniejsze wiec mozecie szalec do woli;-)

Maryka nie ma za co;-)
Musisz wlasnie zobaczyc jak to jest z ciaza, w jakim okresie tez wyplacaja, bo niektorzy np nie patrza kiedy kobieta zaszla w ciaze, inni daja 6 miesiecy od momentu podpisania do urodzin...
W tej mojej jest 8 miesiecy do urodzenia wiec nie ma zle;-)
Chcialam Ci to zeskanowac ale wlasnie pomalowalam pazury i nie dam rady podlaczyc drukarki:-(

Jak nie zapomne to potem zeskanuje

spoko właśnie coś znalazłam że hestia ma ponoć dość dobre warunki właśnie bede je studiowac bo kurde już 3 m-ce temu miałam sie tym zajać a wiadomo kasa sie puźniej przyda to lepiej sie ubezpieczyc jak najszybciej i mieć z głowy i patrze żeby nie było okresu karencji bo gdzie niegzie mają 12 m-cy :szok:

Hej dziewczyny:-)
Na forum jak zwykle gorąco:-D
jesli chodzi o ubezpieczenia, ja kiedyś byłam ubezpieczona w Warcie, dostałam za poród 1000zł, bo to zależy od stawki jaką się płaci. Teraz też myśle o PZU.

Ucichło coś:-(

Ostatnia edycja:
witam się i ja

dziś na dolocie, bo muszę psa czesać, a z nim to tak na raty się jedzie- bo to taki burak jest i nie lubi się czesać, więc chwilę go męczę, puszczam, no i znowu męczę. muszę go wyczesać, bo bałwan się normalnie sypie sierścią.

marylka poczytaj ING i Allianz. tam mają fajne warunki. w Allianzie wiem że umowa jest ważna na min. 6 miesięcy przed URODZENIEM a nie zajściem, więc jak najbardziej korzystne, bo mogłabyś być w 3 miesiącu ciąży i podpisać umowę. w ING są fajne odszkodowania z tego co wiem. pozaglądaj to na pewno coś dla siebie znajdziesz.

ja zrobiłam sałatke owocową i ją jadłam na śniadanko, bo na nic innego apetytu nie mam. wczoraj trochę popadało, ale za mało i ulga raczej niewielka w powietrzu- ale zawsze coś.

bunia - jakiej rasy jest Twój pies ? ja też musze swojego wyczesywać, mam huskiego, upał go wykańcza, biedaczek się męczy:-(

Mówisz Alianz? zaraz lokne na ich oferte, może będzie się opłacało.

U nas też popadało, ale znowu skwar. Najgorsze to przemieszczanie się tramwajami i autobusami, idzie zwariować od tej gorączki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry