• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja kochane uciekam do łożeczka ..... wkońcu jestem u siebie już tak teskniłam za moim piesiem ze teraz skubanica nie opuszcza mnie na krok.....wiec życzę wam kolorowych senków i buziaczki dla Was :*:*:* i obiecuje że nie ucieknę na tak długo już :*

reklama
pralinka kochana jestes jak najbardziej w porządeczku , nie opuźniona a ja napisałam szczęsliwej skrót to zerknij do tyłu.
No to ja tez mówie miłej nocki i szczypaweczki

Kala spokojnej nocki i kolorowych
Buziaki:tak:

Szczesliwa odpoczywaj;-)
Ja sie tam wcale piesiakowi nie dziwie, tesknil za Pania
Wyspij sie;-)

Ja tez ide pod prysznic, ciekawe czy bede dluzej swierza odd Wisnienki:-D

Dobranoc Laseczki moje
Wielki CMOKAS

i ja mówie już dobranoc kochane babeczki :)
aha szczęśliwa ja tam nie narzekam na dolegliwości ciązowe, tylko zmęczona jestem bo Ala daje mi każdego dnia w kość no i humory mam bo potrafie ryczeć bez powodu a tak to luzzz z Ala też nie miałam dolegliwości i moja mama w ciązy tez nie miała wiec myślę, że to u nas rodzinne...
Buziaki i do poczytania :*

Jeny ale piszecie szybko :-D

Witam nowe staraczki i te co wróciły :-)

My już się prawie uporali z bałaganem ale stacjonarki nie mam jeszcze podłączonej :dry: ale spokojnie :-p Nie dam rady was nadrobić dokładnie ale:

lovely - przykro mi i mam nadzieję że niedługo będziesz w stanie "błogosławionym" :tak: :-)

maryla - ta opcja jest z reguły dostępna w ubezpieczeniach zbiorowych w dużych firmach lub powyżej 3 osób. Inaczej nie opłacało by się to PZU czy innej firmie. Ja jestem ubezpieczona u M w szpitalu i jak rodziłam Karole to dostałam ubezpieczenie mimo że ubezpieczyli mnie 2 miechy przed porodem ale wtedy wchodziła możliwość ubezpieczania członków rodziny bez karencji na samym początku.

mlodam - współczuję :-(

Wisieńko - to dobrze że będzie zielone światełko :-) A z infekcją mam nadzieję ze się szybko uporasz :tak: Nie ważne kiedy zaczniecie - trzymam mocno kciuki :-) Aleś mnie podsumowała w streszczeniu :-D

Marcepanku - a widzisz że ok :-) Gratulacje :tak:

mama - nie właź już na ta drabinę bo się przemęczysz i nie będzie siły na staranka :-p

Szczęśliwa - welcome back :-D Jak się czujesz ciężarówko?

Z cala reszta się witam i życzę wszystkim miłego dnia :-D

Spadam zaraz na zakupy bo muszę kosze na pierdoły do szafy kupić :-) W sumie to tylko to mi zostało :-D A Karoli pokój się strasznie podoba :-D Ogólnie jestem bardzo zadowolona :-) No i godzinke spędziłam na odpisywanie i czytanie :-D

Witam Was z rana!
Wczoraj po pracy padłam, więc już nie wchodziłam na forum nawet. A dziś jestem okropnie zmęczona, ale pracuję do 18. :baffled::baffled: Więc tylko chciałam się przywitać i zmykam zjeść sniadanie, a potem do pracy.
Życzę Wam miłego dnia! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mary-beth witaj :-)
sol dziękuje ,ale to tylko wasza zasługa widocznie mocno trzymałyście kciuki :tak:

Dzisiejszy teścior jest już mocniejszy ,więc mogę się domyślić ,że jest ok:-)
Wczoraj taka burza była u mnie w BB waliło gradem ,ale takie wielkie kulki ,że szok. Woda z rynny chlustała ,aż się bałam ,że rynne oberwie. Ale dziś znów upał i po deszczu zero śladu :wściekła/y:

dzien dobry :)

witam sie z Wami szybko i sie biore za sprzatanie.. jest dopiero 9 a juz mamy 29 stopni.... topie sie znowu :(
po poludniu jedziemy nad morze i zostaniemy do jutra, wiec odpoczne przez weekend :)

mary-beth witaj :-)
sol dziękuje ,ale to tylko wasza zasługa widocznie mocno trzymałyście kciuki :tak:

Dzisiejszy teścior jest już mocniejszy ,więc mogę się domyślić ,że jest ok:-)
Wczoraj taka burza była u mnie w BB waliło gradem ,ale takie wielkie kulki ,że szok. Woda z rynny chlustała ,aż się bałam ,że rynne oberwie. Ale dziś znów upał i po deszczu zero śladu :wściekła/y:
Marcepanek- super, ze wszystko ok.. wlasnie czytalam na onecie, ze straszna ulewa byla w Slaskim i ze grad wielkosci fasoli :) z drugiej strony moze to dobry znak :)

ja oczywiscie w nocy znowu pobudka o 3 nad ranem.. i do piatej nie spalam.. :( nawet nie przez nogi.. bo akurat mnie nie bolaly.. tak po prostu.. obudzilam sie i koniec spania... mam nadzieje, ze to sie choc troche uspokoi, a jak nie to chyba sie zajme szydelkowaniem, albo robieniem kolczykow :) chociaz patrzylam na allegro ale nie widzialam nigdzie tych koralikow itp na kolczyki... gdzie Wy to kupujecie dziewczyny?

milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki witam sie ze wszystkimi ale dziś tu chyba za długo nie zagoszcze bo jakaś taka wypalona dziś jestem i nie mam siły ani ochoty na nic :(

sol no właśnie wczoraj sie skapłam :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry