• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pralinka podrzuć mi kabaczki mniaaaam.
Ja polecam taki kabaczek np usmażyć:
Obieram go ze skórki kroje w plasterki nie grubsze nić 1cm w sumie to takie krążki. Wycinam z środka pestki można to robić małą szklanką. Przyprawiam solą obtaczam w mące jajku i bułce tartej. Smażę na złoty kolor z obu stron. Mniaaaaaaaaam
Dobry jest też bigos z kabaczku. Wykonanie standardowe tyle ,że jak mamy już kapustę na bigos w 3/4 miękka dorzucam kabaczek obrany bez nasion pokrojony w kostkę 3cm na 3cm duszę to jeszcze chwilę dodaje koncentrat i mniaaaaaam.

Marcepanek a ja wlasnie nie wiedzialam co z tym sie robi:zawstydzona/y:
Myslalam ze moze cos a'la leczo;-)
No ale teraz mam dzieki Tobie pole do popisu, a i kapusta sie w lodowniku znajdzie...

A kabaczkow sztuk mam dwie wiec sie moge podzielic:tak:

Uciekam laseczki bo 12 wybila, a na balkonie slonko, ide buzke poprazyc..
Do potem

Ewelinka -
widze, ze masz powolanie kobietko :) obys wkrotce ujrzala II kreseczki a pozniej urodzila swoja malutka dziecinke :)

Marcepanek_
fajny przepis na te kabaczki.. musze kiedys wyprobowac :)

a tymczasem uciekam... morze mnie wzywa :D

milego weekendu Wam zycze :)))

to juz jest nas 3 :D hahaa
czesc Marylka i udanego utargu zycze :)

maggy - to i ja się dołączam a śniadanko dostałam może nie do wyrka ale dostałam :tak:
pralinka - ja mam zrobione naleśniki i będą z zapiekane z szynką i żółtym serkiem w mikrofali :-D
ewelinka - to ja trzymam kciuki żebyś szybciutko swojej ślicznotki się dochowała :-D

No ja już klepie z własnego kompa :-D Mąż mi zrobił ładnie porządki na biureczku poustawiał ciężarki, wywiercił dziurę na kable w blacie i wsio śmiga :-D A na dodatek zamówił mi fotel do kompa - taki zajefajny z opcją bujania i masażami :-D Kochane zwierzątko - sam wybrał co by mi było wygodnie i zdrowo dla mnie i dziecka :-D Zaraz wróci ze sklepu to zabiorę się za robienie obiadku i mięska na grilla bo dzisiaj idzie małżyk na grilla z kolegami ze studiów (beze mnie:-( ) a obiecałam mu kurczaczka z ziemniaczkami przyszykować :-D A do 21 mam spokój bo Karola u dziadków dzisiaj urzęduje w czwartek była u mojej mamy a wczoraj i dzisiaj maltretuje teściów :-p Ale jutro już będzie moja :-D Jakaś taka dzisiaj wybitnie wesoła jestem :-D Zakupy się udały pomijając fakt że pojechałam po okleinę i kosze a wróciłam z koszami i lampką nocną :-D A o okleinie skrajnie zapomniałam :-p Jutro wyjdę :-p

Heja! W końcu upragniony weekend.
Szczęśliwa fajowo, że wróciłas :-):-):-)
Wisieńka, superowe streszczenie :-D:-D

reklama
czesc kochane :) boże jaki u mnie jest upał masakra czuje sie fatalnie .....leje sie ze mnie ....:/ na nic nie mam siły .... miałam małą drzemkę :):):) teraz czekam na rodzinke :):) a co tam u was??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry