• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z wami kochane w nocy nie moglam pac na brzuchu poniewaz cycki mnie bola jak leze na brzuchu nigdy tak nie mialam,no ja czekam do 26 albo do 1 sierpnia boze kiedy to zleci,

reklama
Agunia u mnie ok, własnie biorę się za porządki. Niewiele tego mam :-D:-D:-D a upał faktycznie jest okropny

czesc Aguś kochana:):):):) jaka pogoda u Ciebie??

Agusia cześć słonko:))
U mnie wszystko ok,pogoda też nawet ładna,świeci słoneczko,jest +22 stopnie więc spoko bo nie za gorąco ale mamy jakieś silne wiatry.
Wieje niesamowicie ale da się wytrzymać:))

Jeszcze tylko poniedziałek do pracy i urlopik:)
W środę jedziemy na pierwszą wycieczkę,mam nadzieję że pogoda będzie dopisywać:)

A dziś cichutko na bb o tej potrze,może wieczorem dziewczyny się zbiegną:)))

Agus...jak ja Ci zazdroszcze tego wiaterku :) bo u nas to jak se sama nie podmuchasz to o wiaterku zapomnij ...heheheh :):):)
Mam nadzieje ze pogoda Ci dopisze na wycieczce i jak na całym urlopiku:)
Bede troszeczke później także buziaczki kochane :*

Ostatnia edycja:
Agusia a własnie, że mam energy - tabletki musujące i sobie je zrobie :-D:-D a jestem po nocce i nie moglam się zwlec z łóżeczka kochana ;] a w sumie to już mam posprzątane, jeszcze może umyję parę naczyń i coś zjem, bo odkąd wstałam chodzę o pustym brzucholu. I zapomniałam dodać, że tez Ci zazdroszczę wiatru. U mnie wczoraj lało, oj lało... raptem 5 minut ale temperatura wcale nie zmniejszyła się ;/ Dziś sama w domku od godziny, a wieczorem na rowerki aj ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aguś do zobaczenia później:)
pysia to koniecznie musisz coś przekąsić bo jak nic nie jadłaś dziś a tama ciężka pogoda u was to padniesz...więc marsz do kuchni:)))

Ja lecę rybę usmażyć i ziemniaki wstawić,surówkę już mam więc obiad zajmie mi mało czasu:)
Zajrzę do was później.BUZIAM WAS!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry