• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie dziewczynki

wpadlam tylko na chwile
pozegnac sie na tydzien z Wami
jedziemy nad ranem nad morze,wracam w sobote

wysylam urlopowo-kwietniowe fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jak wroce to sie odmelduje

MARY-BETH- cześc kchana,ale my sie dllllllllugo nie widzialysmy:baffled:jak pobyt w Pl -Wroclaw sie podobal??dzialaliscie???
ja dzis wzielam 2 tabl Clo jeszcze 3 i dzialamy,az beda wiory leciec:rofl2::-D:rofl2:

Cześć Mamuśko kochana!
Ano dawno się nie widziałyśmy! Wrocław super - ja i M. zachwyceni! :tak::tak::tak: No i poznałam nasze dwie forumowiczki: Wisieńkę i Mlodam! :-)
My działamy, zaraz się własnie przetestuję testem owulacyjnym! ;-) Kupiłam sobie we Wrocku też z 10 testów ciążowych o czułości 10, bo tu są tylko 25 lub 50, a i drogie jak skurczybyk! :nerd::szok: W przeliczeniu na PLN ponad 50 zł jeden test! :szok::szok: Więc się wyposażyłam! :-D:-D:-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, kochana!

Oraz porcyjka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich staraczek! :tak::tak:

Lovely - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty! Tule Cię mocno!
Mlodam - kochana, przykro mi także z Twojego powodu!... Ściskam Was obie!

dorotko - miłego wypoczynku :-D
Szczęśliwa - cwaniaro masz za parę dni ćwierćwiecze :-p A u mnie nie trzeba płacić za cytologię tylko trzeba się wystać w kolejce :dry: W sumie fajnie - będę miała dwójeczkę przed 25 urodzinami bo mam 28.02 a w styczniu termin :-D :-D
mary-beth - to fajnie że wypad się udał i się obkupiłaś :-D

Małż dalej na grillu z trzema kolegami, Karola po kolacji ogląda bajki a ja sobie na spokojnie wreszcie siadłam :-D Już się nie mogę doczekać mojego wygodnego fotelika z masażami :-D Spadam sobie zrobić mrożone kakao z lodami Nesquika :-D

Sol- nioo ćwierćwiecze.... jak to brzmi..... u nas jest program że od 25 lat za darmo a tak płacić wiec sobie poczekam :) nioo ja na 26 bede miała mam nadzieje chłopczyka ....
Mama - widziałaś już zdjęcia ??

A mnie nadal męczy ten kaszel cholerny i na dodatek Alan coś wczoraj gorączkował i teraz też ma temperaturę.Obejrzałam go od stóp do głów i znalazłam ropę w prawym uchu :(
Jutro jedziemy do szpitala aby jakiś lekarz obejrzał Alana i zerknął także na mnie i mój brzydki kaszel:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry