• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pralinko - a mi jak Szczęśliwej pasuje bo przynajmniej można odpocząć :-D A uwierz mi ciąża w taką pogodę ciąży :-D A z tą @ może Ci od pogody wariować :sorry: A poranek był fajny a potem poszłam spać :-p

Szczęśliwa - niestety po rozstaniu nie ma czegoś takiego jak wspólni znajomi :-( Też straciłam w taki sposób wielu znajomych ale tak jest lepiej :sorry:

marcepanku - ale my z meggy o lutym mówimy i o urodzinach :-D (Będę już po porodzie :-p)

Właśnie wstałam bo wreszcie dało się pospać bo chłodniej :-D Za to uroił mi się pieczony schab z ziemniaczkami i sernik na zimno :-D I to drugie zrobię bo mam :-p A schab - nie będę sobie kuchni nagrzewać :no:
Spadam poczytać książkę i poczekam na odpowiedź koleżanki czy przylezie czy nie :-)

reklama
Marcepanek , sol - niestety ludzie bywaja gorszymi świniami niż sie człowiek spodziewał :/ a co do wspolnych znajomych byli jak byliśmy razem teraz ich już nie ma .....
a właśnie jak to jest z tymi ruchami malucha?? kiedy sie pojawiają?? czasami czyje takie bąbelki ale czy to to??? bo nie jest to burczenie jak jetem głodna bo wtedy to aż słychać heheheh

marcepanku - jak to kto? Tatuś :-D

Szczęśliwa - różnie to bywa - ja Karolę poczułam w 17 tygodniu jak zaczęła mnie tak delikatnie smyrać a tydzień później kopnęła w kąpieli M. w ucho tak mocno że aż się bidny z bólu zwinął :-p Ale jaki szczęśliwy był :-D Ty jesteś szczuplutka to powinnaś w miarę szybko poczuć ruchy chociaż to podobno też zależy gdzie się umiejscowiło łożysko itp czy na przedniej czy na tylnej ścianie - ja miałam Karolę na przedniej (ale to nie była moja pierwsza ciąża więc też muszę inaczej patrzeć :sorry: ) i bardzo lubiła się ruszać jak leżałam na plecach albo na lewym boku z dłonią na podbrzuszu i wcinałam słodkości - wtedy sobie fikała i smyrała :-D Na dniach powinnaś się dowiedzieć o jakim smyraniu mówię :-D

Chciałabym już malucha poczuć :):):) już widziałam jak fika słyszałam serducho jak zaiwania :):):) jeszcze tylko kopnięcia mnie czekaja ...płeć :) i narodzinki :):):) .......jezu spadam na obiadek bo umieram z głodu :):):) ehh .... bede później buziaki:*

Cześć babeczki!

Aaale się wyspałam!... :-):-):-) Teraz śniadanko z moim M. się szykuje, a M... zmywa gary! :tak::tak::tak::tak: :-):-):-):-) Normalnie skarb mam w domu! :tak::tak::tak::happy2::happy2:

Zyczę Wam miłej niedzieli i ślę wszystkim staraczkom &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& U mnie test owulacyjny wyszedł negatywny wczoraj, ale to był 14 dzień cyklu, a ja mam około 34-dniowe, więc myślę, że jeszcze parę dni... ;-)

Dziewczyny!! Dziękuje Wam z całego serca!!! Jesteście cudowne, że mnie wspieracie!! :(
A ja.. no cóż - kilka z Was też to przeżyło i wie co to za ból i pustka... ciężko się pozbierać :(
Dziś pakujemy się i jedziemy nad morze... oby zmiana klimatu i wypoczynek na mnie dobrze wpłynęły!!!
I ogólnie wiem, że teraz już nie będziemy chyba sie starać o dziecko... dopiero za 2tyg mam kontrolę u lekarza, zobaczymy co on powie, ale ja sie skłaniam do tego żeby ten rok do ślubu poczekać :(
Całuje Was, dziękuję i życzę powodzenia, abyście doczekały się wymarzonej fasolki :*

Dziewczyny!! Dziękuje Wam z całego serca!!! Jesteście cudowne, że mnie wspieracie!! :(
A ja.. no cóż - kilka z Was też to przeżyło i wie co to za ból i pustka... ciężko się pozbierać :(
Dziś pakujemy się i jedziemy nad morze... oby zmiana klimatu i wypoczynek na mnie dobrze wpłynęły!!!
I ogólnie wiem, że teraz już nie będziemy chyba sie starać o dziecko... dopiero za 2tyg mam kontrolę u lekarza, zobaczymy co on powie, ale ja sie skłaniam do tego żeby ten rok do ślubu poczekać :(
Całuje Was, dziękuję i życzę powodzenia, abyście doczekały się wymarzonej fasolki :*

Lovely - strasznie mi przykro, ale mam nadzieję, że wszystko się dla Was obojga dobrze ułoży. Ściskam Cię mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Lovely - odpocznij porządnie! :) No i... nie podejmuj pochopnych decyzji. Ja też się bałam znów zacząć się starać, a zaczęliśmy. I teraz po prostu żyję nową nadzieją. Także trzymam za Ciebie - za Was - kciuki. :)

Witajcie niedzielnie. :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry