• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj biedna Ela ( młodam) - przytulam mocno - juz nie wiem co pisać - ciśnie mi się tylko pytanie dlaczego - co się dzieje na tym świecie :-(:-(:-(

Ewcia a spoko myslałam ze ze mna cos nie tak bo ja dzisij oczopląsu dostaje na forum nie nadażam kompletnie

Ostatnia edycja:
reklama
Oj biedna Ela ( młodam) - przytulam mocno - juz nie wiem co pisać - ciśnie mi się tylko pytanie dlaczego - co się dzieje na tym świecie :-(:-(:-(

Odpowiedzi na to pytanie nigdy nie dostaniemy. Można tylko wierzyć, że "tak miało być", że Najwyższy wie co robi, a my musimy to przyjąć z pokorą....

sorbek nie ma sprawiedliwości i tyle :-(:-(:-( Te co bardzo chcą maleństwo nie mogą mieć, a te co nie chcą piją % podczas ciaży, palą mają i dzieci rodzą się zdrowe. Biedna mlodam :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

sorbek nie ma sprawiedliwości i tyle :-(:-(:-( Te co bardzo chcą maleństwo nie mogą mieć, a te co nie chcą piją % podczas ciaży, palą mają i dzieci rodzą się zdrowe. Biedna mlodam :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

dokładnie :-(:-(:-(

ewela
- twój optymizm zawsze mnie zadziwial dobrze ze jest ktoś taki na forum kto nas po łepkach poklepie i przywoła do porządku ze nie wolno sie poddawać

Mam jednak nadzieję i będę trzymać kciuki za mlodam żeby doczekała się upragnionego maleństwa :-(:-(:-(

reklama
Zapomiałam wysłac L4 do pracy i skanowałam tylko a wy stukacie bez opamietania
sol no mam nadzieje, ze pospacerujemy razem z gromadka rozrabiaków
seergevna na nie wyszedł zakup M i musimy teraz przemieszkac u mojej siostry teściowej przez 4 miesiące, to mieszkanie jest puste ale malusie. Zaoszczędzimy kaske na notariusza ale wiesz jak to jest przeprowadzac się ciągle i z taka ilościa rzeczy.
mama ja juz z nimi pogadałam, dobrze marylka mówi Chamy i tyle, a nawet jak dadza odsetki to mi i tak problemu nie rozwiąże, w czwartek jak nie bedzie kasy na koncie to wpadne tam i ......
Ewelinka a Twoi goście juz pojechali?Chyba wizyta udana z tego co czytałam w sobotę?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry