• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy kochana bardzo sie ciesze!!!!! Bo myslalam o Tobie i Twojej wizycie:-D
Teraz juz pewnie nie bedziesz sie niczym martwic prawda?:-)
dziekuje Ci bardzo za pozytywne mysli :) wszystko jest ok i ja tez jestem spokojniejsza teraz :)\

a tak w ogole dzien dobry wszystkim :)

Cześć:)
Maggy z wpisów dziewczyn wnioskuje że już po wizycie i że jest dobrze:)) Super:)
czesc Monia- tak wszystko jest ok... babelek ma 6mm, jestem w 6 tyg ciazy, serduszko bije jak oszalale :) no i mam tylko o siebie dbac i dobrze sie odzywiac :) i zglosic do szpitala, zeby karte zalozyc i zrobic badania :)

jaewa dziękuję Ci:)
Ja na razie nie widzę żadnej poprawy wręcz przeciwnie zaczęłam gorączkować :(
no to nie brzmi za dobrze... lepiej idz jeszcze raz do lekarza i niech sprawdzi co sie z Toba dzieje bidulko..

Wisienka- dzieki za zyczenia spokojnej nocy :D obudzilam sie tylko raz o 1 i pozniej spalam do samego rana- dobre slowo pomoglo :D dziekuje :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry wszystkim :-D

monisia - ja czekając na dwie krechy przy Karoli piłam sobie Nervosol :-p Pomógł :-D

ewelina - proszę mi nie psuć humoru z rana :no: :-p

A mnie wczoraj zmogło po 21 i usnęłam z Karolą :-p Ale jaki fajny sen miałam :-D Za to obudziłam się z pierońskim bólem krzyża :-( Za to o 11 zobaczę się z moim misiaczkiem :-) Nie wiem tylko jak mój kręgosłup do tego czasu wytrzyma bo muszę obiad zrobić :-(

SOL, tak szybko można Ci humor popsuć??? Daj spokój...:-pdziubasku :-p;-)

Maggy, przeogromnie się cieszę.....to sie cudnie wzruszyłam ;-), dbaj o siebie*

Maggy, przeogromnie się cieszę.....to sie cudnie wzruszyłam ;-), dbaj o siebie*
ojjjj ile to sie czlowiek nastresuje niepotrzebnie.. ja tez wczoraj jak bylam u ginka i zobaczylam ten bijacy punkcik, to lzy same mi lecialy... ale staralam sie byc twarda.. przeciez nie moge co chwile plakac na wizycie :D ech.. dobrze, ze juz wiem, ze jest ok..
teraz urlop.. jeszcze tylko dzisiaj.. i do konca lipca mam wolne :D hurraaaaaa!

SOL, to do lekarza.....
Maggy, ze szczęścia wolno Ci płakać - zawsze!!! Teraz już będzie tylko dobrze! Super - takich wiadomości Nam tu trzeba jak najwięcej!!! A urlop zaplanowany???? Czy "byczenie" w domku? ;-)

ewelina - a co mi lekarz pomoże? Powie to co już wiem i mam w papierach że mam rozwalony w kilku miejscach a w krzyżu mam dyskopatię ... niestety nie ma na to lekarstwa :-( Ja już się nastawiam powoli psychicznie że za 3-4 latka idę pod nóż bo mi będzie się pogarszało :-( Stąd ten prezent od męża - żeby mi ulżyć z bólem - ale nie mam jak go używać przy Karoli bo zaraz jest ryk i "mama, wylonc" i po masażu :dry:

jaewa - nie złoszczę się :-)

maggy - to super że już urlopik :-)

SOL, mój ojciec ma dyskopatie i to się leczy....co prawda ciężko w Twoim stanie przyjmować zastrzyki, ale jakieś zamienniki może, by przepisał???? Jak mocno boli, to na twardym się połóż...

reklama
SOL, to do lekarza.....
Maggy, ze szczęścia wolno Ci płakać - zawsze!!! Teraz już będzie tylko dobrze! Super - takich wiadomości Nam tu trzeba jak najwięcej!!! A urlop zaplanowany???? Czy "byczenie" w domku? ;-)
no ja raczej to byczenie w domku... Malta akurat jest krajem typowo turystycznym, wiec bede miala co robic :D poza tym moze jakies zakupy.. no i na dodatek wkrotce zaczynamy przebudowe domu.. wiec trzeba szukac mebli do kuchni, fliz (czyli plytek do lazienki, na podlogi itp).. bede miala co robic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry