• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy dziekuje za wyjasnienia wiesz jakie:tak: Ja sie nie spinam tylko dociekliwa czasami jestem :)
Ej dziewczynki ja niby mam owulke a S na wyjezdzie:-(:tak:
Oj bedzie trzeba zaczekac jeszcze .....no coz takie zycie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja raczej to byczenie w domku... Malta akurat jest krajem typowo turystycznym, wiec bede miala co robic :D poza tym moze jakies zakupy.. no i na dodatek wkrotce zaczynamy przebudowe domu.. wiec trzeba szukac mebli do kuchni, fliz (czyli plytek do lazienki, na podlogi itp).. bede miala co robic :)

Kochanie, tylko, że byś się nie przepracowała zbytnio...uważaj na siebie :*

Maggy super ze wszystko w porządku:)
I wcale się nie dziwię że się popłakałaś!! Ale tak jak dziewczyny pisaly - teraz to już tylko dobrze będzie:)))
No i urlop:)))

Sol współczuję bólu kręgoslupa.... Mnie boli co jakiś czas i tak ciągle się nie mogę zebrać żeby zrobić jakieś badania...

witam Was ;]
dziś na szczeście wstałam o wiele wcześniej niż wczoraj i mam więcej czasu dla siebie :-D:-D:-D

Maggy dziekuje za wyjasnienia wiesz jakie:tak: Ja sie nie spinam tylko dociekliwa czasami jestem :)
Ej dziewczynki ja niby mam owulke a S na wyjezdzie:-(:tak:
Oj bedzie trzeba zaczekac jeszcze .....no coz takie zycie:-D

Nie stresuj się, wróci S to tak zadziałacie, że od razu plon zbierzecie :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pysia witaj :*

A ja drukuję papiery, więc mogę chwilkę popisać z Wami...:-D

czesc dzierlatki ;-)

sol - złość piekności szkodzi, współczuję z kręgosłupem,masuj sie masuj na tym foteliku...

maggy - ciesze się , ze wszystko ok z fasolinką

monia- kochane dzieckai, mój siostrzeniec jak do mnie przychodzi, to mam cały dom wywalony do góry nogami, ale i tak jest super i bardzo lubie spedzac z nim czas

jaewa - owulke masz, a chłopa ni ma ...kurde ... a sasiad ? hahahahahaha:-D

witaj ewelinoooo witaj pysiuuuu

Monia- teraz doczytalam o siostrzencu :D jeju… jakie to musi byc kochane dziecko :D i tak w ogole to dziecieca wyobraznia mnie zawsze ciekawila.. ech...

Jaewa- no i git.. grunt to zdrowe podejcie do sprawy.. reszta sama przyjdzie :D

Sol- no wlasnie, a nie moga Ci dac czegos zastepczego na ten bol kregoslupa? Moze akurat cos innego pomoze... przeciez tak nie da sie zyc.. tymbardziej, ze brzuszek rosnie ..

Ewelinka- ja bede odpoczywac i wskazywac palcem, jesli w ogole :D bo juz mam zapowiedziane, ze nic robic nie bede.. mojego narzeczonego mama stracila kiedys ciaze przez to, ze przy przeprowadzce sprzatala, wspinala sie tu i tam, zeby kurze scierac..
Wiec rozumie i mam zakazane robienie czegokolwiek :D co jest mi na reke jak najbardziej :D

pysia, nagapalma- witajcie :)

reklama
ewelinko - na mnie zastrzyki nie działały i miałam proponowane już leczenie chirurgiczne ale nie zgodziłam się przed drugim dzieckiem bo w ciąży jeszcze bardziej mi siądzie kręgosłup wiec po drugim niech sobie kroją bo wtedy już bardziej go nie zepsuję :-p Miałam całą fizjoterapię już robioną i gucio dała niestety. Teraz mam masaże i zapiszę się na przyszły tydzień na kinesiotaping może coś pomorze chociaż mam wątpliwości co do tego :dry: ale warto spróbować :-) Na nadgarstek niewiele ale pomogło więc może i na kręgosłup :-D A do męża się śmieję ze się sypie i zeby mnie na lepszy model wymienił ale nie chce się zgodzić :-D

monisia - ja już po wszelkich badaniach a rezonansu mi chyba teraz nie zrobią - chociaż kto wie :-p

Spadam ten obiad robić bo M będzie za dwie godzinki głodny jak wilk :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry