• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol jakie to slodkie,,hehe..
ewelinko ty odpocznij od tego gotowania,,,,i witaj
nagapalma no to super,oby ci sie udalo szybciej uciec,,,i posiedziec z kolezanka i dzidzia..

A mojej siory mala zasuwa az trzeszczy...i siaga wszystko,,hyhhh

maggy marcepanek gratki oficjalnie,,,,

Ewelinko najlepiej jak dzisiaj sobie zrobisz wolne od gotowania, skoro masz prace w domu do zrobienia nie ma bolca zebys jeszcze obiadki pod nos wszystkim podstawiala....
Niech sobie zjedza na swiezym powietrzu rybke smazona albo cos :-D

Kochana, ja im odradzałam osobiście rybę jeść nad morzem, bo wiem jaką w tych barach rybę podają!! Zielona na patelnie ląduje, więc będą musieli spocząc na frytkach :-D albo do mamy zadzwonię po pomoc o!!! To jest myśl... ;-)

Ewcia, ma sie gości trza ugościć...niestety...nie było by problemu, gdyby nie fakt, że dziś zawalona robotą jestem....i czasu na kuchnie nie mam...

pysia to smacznego,,ja koncze kawusie....

bibinka a gdzie nad morzem bylas,jesli mozna wiedziec??

hej i czołem:tak::-)
witam wszystkie kobitki:tak:
wisienka ja też się stęskniłam,cmoki:tak::-)
malapralinka ano jestem juz z Wami:tak:
nika jeszcze bym tam posiedziała,ale na moja Alę 6 dni to max:tak:
sol,aga zdrówka życzę:tak:
jaewa,nagapalma,monisia,ewelinka,ewcia,pysia hello:tak:
ewcia 6 dni na miejscu,7-mego wrócilismy.w Ostrowie

Nio ale nie daj sie wyrolowac Ewela! Ty kobieta pracujaca jestes, wiem ze zadnej pracy sie nie boisz ale zasuwac nie musisz w tym cieple jak masz papierki do zrobienia :)
Pomysl z mama dobry :)

Hej Bibinka Witaj kochana!!!:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bibinka, witaj :*

Jaewa,
wiem...wiem...wiem...ale jakos nie mam sumienia tak....zaraz obeżrę czekoladę to i mocy nabiorę, więc może ze wszystkim się wyrobię....a do mamci już fonałam, będzie za 10 minut, tylko auto odpali na zapych :-D:-D:-D

ewelina no tak mamusia dobra kobieta,,,a wogole trzeba bylo ich na miasto na pizze,,albo niech ugotuje i tobie zrobia,,po pracy bys zjadla,,hee,,,no tak,ale wez powiedz goscia-zrobcie mi obiad,,,,nierealneeeeeee

reklama
Ewcia, oni sa na wyjeździe, ale wiesz...codziennie wracali - obiadek był... ;-)
Futrzaku witaj :*

Wracam do pracy..........................

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry