• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no cóż staramy się już ponad 1,5 roku, u mnie stwierdzono hiperprolaktemię utajoną i niski poziom progesteronu w fazie lutealnej, mojego M ssłabe plemniczki i mało więc jak widzicie sprawa nie jes prosta

reklama
motylek była na urlopie i niedawno wróciła - siedzi na lutówkach 2011 :-) Z tego co poczytałam u niej wsio ok :-)

Idę spać :-)

Sol dzięki za wyjaśnienie

ewela no zrozumiałyśmy sie jak ślepy z głuchym :-D:-D ale ja tak ostatnio mam że ciezko kapuje :-D
co do mamy - pewnie masz racje z tymi uczuciami ale wiem tez ze ona nie chce przestać bo widze po niej tzn moze chce ale nie na tyle żeby dac rade a ja nie mam juz ani sily ani ochoty zeby walczyć z wiatrakami bo skoro ona nie walczy to ja jej nie uleczę :zawstydzona/y:

Marcepanek ja też bym chiała jesc i nie tyć ale te 38 to mnie troszke przeraża - w avatarku to twoje zdjęcie bo wyglądasz na nim taka drobniutka właśnie jak dziewczynka :-)

dziewczyny lecę trzymajcie kciuki za wizyte

zajrze wieczorkiem

Ostatnia edycja:
witam... gardło dalej mnie boli... nic mi nie pomogło... no i dalej nie wiem co z tym rutinoskorbinem czy moge choć troche czy nie moge nic...

maran myslę, ze możesz sprawdz na necie jeszcze w ulotce.
My spadamy nad wodę. Wysyłam mlodej smsa z wsparciem od was. Buziale do potem

witam... gardło dalej mnie boli... nic mi nie pomogło... no i dalej nie wiem co z tym rutinoskorbinem czy moge choć troche czy nie moge nic...
oj bidulko moja , mam nadzieje że chociaż Alunia daje Ci troche wytchnienia i trzymam &&&&&&&&&&&& żeby chorubsko poszło precz

no cóż staramy się już ponad 1,5 roku, u mnie stwierdzono hiperprolaktemię utajoną i niski poziom progesteronu w fazie lutealnej, mojego M ssłabe plemniczki i mało więc jak widzicie sprawa nie jes prosta
no faktycznie nie będzie łatwo ale wierze że sie uda i mam nadzieje że szybko :):) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& ja jestem w trakcie 4-tego cyklu dopiero ale coś mi sie zdaje że t jeszcze nie teraz i jak już dzis wspominałam widocznie moje ciecie chce sie bliżej lata urodzić :) i mama nadzieje że nie planuje na święta bożego narodzenia tylko że szybciej sie pojawi :):):):):):)

Dziewczyny, ale Wy jesteście świetne z tym testowaniem i odszukiwaniem objawów ciążowych :-) Kurcze, dobrze Was rozumiem. To czekanie dobija, a chciałoby się już wiedzieć. Pewnie za miesiąc, dwa będe tak samo robić;-)
Trzymam mocno kciuki za Was!

reklama
MArylka ale masz śliczne buciki w szkrabie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewcia papapa pewnie już się nie zobaczymy tu dziś, bo ja do pracy po południu i nie dawaj postow jeden pod drugim bejb, bo tak nie wolno

Ewcia - to chyba do sorbka miało być a nie do mnie :-)

Spadam obiad robić dalej. Mąż już w domciu i bardzo się cieszę :-D

margolcia - ale prócz dyskopatii w 4-5 lędźwiowym mam jeszcze uszkodzony w dwóch miejscach fizycznie kręgosłup bo miałam wypadek i tego się inaczej niż chirurgicznie nie usunie a to mnie męczy bardziej chwilami niż krzyż :sorry: A próbowałam już wielu rzeczy bezsutecznie niestety.

Ewcia - EDYTUJ!!!

sorrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyy,,ale nie widze,czy ja ostatnia post pisalam czy nie,,wiec pisze nowy zawsze

kiki gratki,i fajnie poczytac takie cos,,,natchnie moze nas troszke...

znowu pisalam jednego pod drugim,,grrrrrrrrrrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry