Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale ja tak ostatnio mam że ciezko kapuje 

oj bidulko moja , mam nadzieje że chociaż Alunia daje Ci troche wytchnienia i trzymam &&&&&&&&&&&& żeby chorubsko poszło preczwitam... gardło dalej mnie boli... nic mi nie pomogło... no i dalej nie wiem co z tym rutinoskorbinem czy moge choć troche czy nie moge nic...
no faktycznie nie będzie łatwo ale wierze że sie uda i mam nadzieje że szybkono cóż staramy się już ponad 1,5 roku, u mnie stwierdzono hiperprolaktemię utajoną i niski poziom progesteronu w fazie lutealnej, mojego M ssłabe plemniczki i mało więc jak widzicie sprawa nie jes prosta
ja mam 11 dni jak bedzie co 37 dzien@ albo jak zawsze normalnie co 30 to tylko 5 dni mi brakujemalami2010 - jestem w takiej samej sytuacji, to @ zostało 11-12 dni !!!!
Czekamy razem ???
czujesz już coś ??
miałam się nie wkręcać ale zapytać mi wolno :-)
pzdr
MArylka ale masz śliczne buciki w szkrabie
Ewcia papapa pewnie już się nie zobaczymy tu dziś, bo ja do pracy po południu i nie dawaj postow jeden pod drugim bejb, bo tak nie wolno
Ewcia - to chyba do sorbka miało być a nie do mnie :-)
Spadam obiad robić dalej. Mąż już w domciu i bardzo się cieszę![]()
margolcia - ale prócz dyskopatii w 4-5 lędźwiowym mam jeszcze uszkodzony w dwóch miejscach fizycznie kręgosłup bo miałam wypadek i tego się inaczej niż chirurgicznie nie usunie a to mnie męczy bardziej chwilami niż krzyżA próbowałam już wielu rzeczy bezsutecznie niestety.
Ewcia - EDYTUJ!!!