• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam serdecznie miłe Panie :-)

U mnie bez zmian, byłam u lekarza i okazało się, że Sol miała rację, Furaginum na zapalenie pęcherza można śmiało brać.

Za 2 tygodnie, dokładnie 2 tygodnie dowiem się, czy możliwe jest drugi raz zajść za pierwszym razem :-D

Ach i oczywiście witam wszystkie nowe oczekiwaczki :rofl2:

reklama
Cześć wszystkim,

czy ktoś mnie jeszcze pamięta ?:-);-)

dziś wróciliśmy z Ustki, było super, pogoda dopisała na całego i mimo iż miałam zakaz opalania się jestem opalona. Wystarczyło uganianie się za Karolem i mnie wzięło.
Pójdę do ginka w golfie:-)

dziękuję mamie za wieści, choć b.smutne (mlodam bardzo tulę).

nie nadrobię, ale tęskniłam i jak się ogarnę z praniem to będę zaglądać.

hejka nie nadrobie po ja tylko na minutkę

Już po wizycie - więc termin mam ostatecznie na 3 luty 2011 czyli to 12 tc i juz tego się trzymam
Wszytko ok z dzidzią - przezierność karku ok - narządy funkcjonują dobrze generalnie dziecko rozwija się prawidłowo także cieszę się bardzo i oddycham z ulgą

a teraz mykam z rodzinką na spacerek buziaki

aaa i mam ekstra fotkę maluszka jak cycka paluszka :-D

Sorbus rewelacyjne wiesci
No to zapisujemy date w kalendarzu:tak:
Przyjemnego dzionka Ci zycze
Buziaki

Widze cosik tutaj pusto, ja juz kawusie wypilam to lece z piesiem na spacerek...

maran - rutinoscorbin i witaminę C możesz brać. Nie jestem za bardzo w temacie z tym gardłem ale czemu nie psikasz sobie Tantum verde albo nie zrobisz płukanek z wody utlenionej?

sorbuś - super wieści :-)

zapmarta - to świetnie że urlop się udał i wypoczęłaś :-)

Ja się pół godzinki przy Karoli przespałam i wstałam z pięknym bólem głowy :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol dzięki za radę i odpowiedż... liczyłam, że odpowiesz :) a ja zapomniałam o tym płukaniu ale już lece płukać a tantum verde... nie mam tego tu w tym dzikim kraju ;)

maran - zaraz Ci czegoś poszukam zastępczego w sieci - możesz też płukać naparem z szałwii - jest lepszy w smaku niż woda utleniona :-) Zaraz coś zaradzimy. A po za tym normalnie możesz sobie ssać pastylki na gardło strepsils czy halset, propolis - to wszystko działa miejscowo więc nie ma zagrożenia dla maluszka.

No i sobie podejrzałam - macie Strepsils i podobno nawet wersje w sprayu :-) Tamtejszy Difflam to Tantum verde :-D Też możesz bezpiecznie stosować :-)
http://www.wyspa.ie/wyspa.php?get=page,,162

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol dziękuje TY niezastąpiona jesteś babeczka a ja już męża wysłałam co by mi kupił strepsils i ten difflam

no a póki co popłukałam woda utlenioną i szałwie tez mam wiec jak nie dopadnie specyfików to sobie szałwie zaparze, ale może dostanie....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry