pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
ja też nie... w pierwszej ciąży już pierwszego dnia, gdy miałam dostać @ juz zrobiłam testojej, nie wytrzymałabym tyle bez testu!

Rozumiem, że Twój synuś ma kolki?Hej poczytałam co naskrobałyście, ale nie dam rady każdej coś napisać.
Dziś byłam jeszcze w domu z Karolkiem, u nas lepiej, tzn, debridat zadziałał na tyle, że skurcze jelit ustały i noc była dla nas lepsza. Budził się jeszcze z płaczem, ale to już o niebo lepiej.
Kupki rzadkie jeszcze są, ale już mniej, więc jestem dobrej myśli.
.
Mój Szymon miał kolki przez 1,5 miesiąca. Jak tylko skończył miesiąc zaczełam m,u dawac krople SAB-SIMPLEX i po dwóch tygodniach zapomniałam co to kolki, do dzisiaj ich stosuję, jak mu się zdarzą jakieś wzdęcia.
Sab-Simplexem "wyleczyłam" już trójkę innych dzieci moich koleżanek. To naprawde cudowny specyfik!!!
Dziewczyny, jak tak Was wczoraj poczytałam, to już się zdecydowałam na 100% na drugiego bobasa.
Tabletki odstawiam w maju, potem jakies 2 m-ce przerwy i do dzieła

. Wczoraj naczytałam się o "kalendarzu chińskim" i ze staraniami musiałabym się zmieścić do wrzesnia, wtedy miałabym szansę na drugiego Łobuza

A tak poważnie, to Jakoś sobie przeciez poradzimy. Mam blisko mamę, co prawda pracuje, ale zawsze to jakoś łatwiej. Na męża za bardzo nie moge liczyć, bo ma taka pracę, że więcej go z nami nie ma niż jest i jest takim weekendowym tatą.
W tygodniu (jak jest) to wraca ok 18tej, nie ma go po 3 dni w tyg, czasem nawet 5, jedynie w weekendy cały czas poświęca Szymonowi. Jednak to własnie z tego powodu mam tyle obaw.
Zabieram się za pracę . MIŁEGO DNIA
Ostatnia edycja:
ja z kawka nadrobilam Was,ale za duzo tego nie bylo
gdzie sie podzialy nasze staraczki-dawno nie bylo- ASIUASIU,AGUS KULA, CZEKOLADOWA,JULIA,LOVELY-pewnie,ze tesknimy,wiec zalatwiaj szybko swoje sprawy i wracaj do nas,dobrze,ze staran nie przerwalas
JOSEPHINE-jak tam kiedy idziesz na zakupy butow dla Leopolda
zlota kobieta,kiedy startujecie???
:-)
coz,jestesmy z Toba i trzymamy kciuki,zeby udalo sie cos uhandlowac