reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ojej, nie wytrzymałabym tyle bez testu!
ja też nie... w pierwszej ciąży już pierwszego dnia, gdy miałam dostać @ juz zrobiłam test :-D:-D:-D

Hej poczytałam co naskrobałyście, ale nie dam rady każdej coś napisać.

Dziś byłam jeszcze w domu z Karolkiem, u nas lepiej, tzn, debridat zadziałał na tyle, że skurcze jelit ustały i noc była dla nas lepsza. Budził się jeszcze z płaczem, ale to już o niebo lepiej.
Kupki rzadkie jeszcze są, ale już mniej, więc jestem dobrej myśli.

.
Rozumiem, że Twój synuś ma kolki?
Mój Szymon miał kolki przez 1,5 miesiąca. Jak tylko skończył miesiąc zaczełam m,u dawac krople SAB-SIMPLEX i po dwóch tygodniach zapomniałam co to kolki, do dzisiaj ich stosuję, jak mu się zdarzą jakieś wzdęcia.
Sab-Simplexem "wyleczyłam" już trójkę innych dzieci moich koleżanek. To naprawde cudowny specyfik!!!

Dziewczyny, jak tak Was wczoraj poczytałam, to już się zdecydowałam na 100% na drugiego bobasa.
Tabletki odstawiam w maju, potem jakies 2 m-ce przerwy i do dzieła :-D:-D.
Wczoraj naczytałam się o "kalendarzu chińskim" i ze staraniami musiałabym się zmieścić do wrzesnia, wtedy miałabym szansę na drugiego Łobuza :-D:-D:-D:-D

A tak poważnie, to Jakoś sobie przeciez poradzimy. Mam blisko mamę, co prawda pracuje, ale zawsze to jakoś łatwiej. Na męża za bardzo nie moge liczyć, bo ma taka pracę, że więcej go z nami nie ma niż jest i jest takim weekendowym tatą.
W tygodniu (jak jest) to wraca ok 18tej, nie ma go po 3 dni w tyg, czasem nawet 5, jedynie w weekendy cały czas poświęca Szymonowi. Jednak to własnie z tego powodu mam tyle obaw.

Zabieram się za pracę . MIŁEGO DNIA

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie-pogoda u nas do bani-zimno,wieje i pada deszcz-normalnie jak jesienia-brrrrr,jak patrze za okno to az mam cierki-jak dobrze,ze w domku cieplutko:tak:ja z kawka nadrobilam Was,ale za duzo tego nie bylo:sorry:gdzie sie podzialy nasze staraczki-dawno nie bylo- ASIUASIU,AGUS KULA, CZEKOLADOWA,JULIA,LOVELY-pewnie,ze tesknimy,wiec zalatwiaj szybko swoje sprawy i wracaj do nas,dobrze,ze staran nie przerwalas:tak:SOL-zagladaj:-D MARYLA-jak tam,sprzet zamowilas????:rofl2:JOSEPHINE-jak tam kiedy idziesz na zakupy butow dla Leopolda:-D??? ZAPMARTA-cudowna ta Twoja tesciowa-zeby Ona Twojego przekonywala:-):laugh2:zlota kobieta,kiedy startujecie???:rofl2:ciesze sie,ze Karolek juz lepiej,wymeczyl sie biedaczek.BIBINKA-witam Ciebie i pozdrowienia,jak tam wczoraj bylo godzenie czy w tym cyklu juz przepadlo;-) POLA-ciesze sie,ze decyzja podjeta:-Di czuje,ze Twoj post jest dzis bardzo optymistyczny-wczoraj bylas pelna obaw a dzis juz plany sa i supre-my zaczynamy w czerwcu-wiec prawie tak samo jak Wy-ale bedzie sie dzialo:happy::-)

MAMA99- czyli dzis Cie nie boli rozumiem;-)w takim razie mialas takie silne bole owulacyjne???:happy:a dzialania byly;-):-D:laugh2:???
:-):-) były i to jakie hihi :-D:-D,

ale co dziwne jest to piersi bolą mnie jak cholera , a do mojego @ jeszcze jakieś 17 dni włącznie z dzisiejszym . dziwne ,

tak na 11 marca . powinien być ,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA99-to dobrze ,ze przytulaski byly,teraz pozostaie czkac na efekty i trzymac kciuki,zeby 11 @ nie przyszedl. ;-):tak: a ja mam 9 marca wizyte i dowiem sie czy mam wogole owulacje bo mi zrobi usg i jesli bedzie kiepsko to dostane recepte na hormony ktore bede brala do konca maja i po odstawieniu -do dziela!!!:rofl2:tez beda przytulasy i to jakie....:-D:laugh2:

Witam się,

już jestem w pracy. Karol lepiej, tzn nocka była ok. kupki rzadkie jeszcze mamy niestety, ale już w mniejszej ilości.

pola, u mojego synka kolek nie było. Teraz miał paskudną wirusową biegunkę i przy niej tak go okropnie skręcało. Już lepiej.
A nie ma co się martwić na zapas, dacie radę z dwójką dzieci.

mama, josephine, oj dostałam najlepszy prezent od teściowej na imieniny, że nie wiem. Dla mnie najważniejsze, że mogą w razie co liczyć na jej pomoc.
Moja mama pracuje w teatrze (nie jest aktorką;-):-)) i pracuje nieraz od rana do nocy, a przeważnie na popołudnia i nie ma jak mi pomóc, choć stara się jak może.
Jak już wspomniałam od sierpnia wróciłam do pracy no i chciałabym troszkę popracować, żebym miała do czego wracać później:-D, ale na poważnie to:
w marcu biorę ostatnie opakowanie tabletek, potem oczyszczam się i do dzieła. Chciałabym zaciążyć w czerwcu -lipcu. Mam nadzieję, że się uda.

lovely, tęsknimy a jakże:-)

Witam się z rana tak niestety pobieznie Was nadrobiłam bo przyszła ciotka klotka i mi ględziła głupoyt :)
ale u mnie dziś straszna pogoda od rana pada, oj chyba nie potarguje dziś za bardzo :( ludzi na miescie mniej jak wczoraj :(

ZAPMARTA-to jak wkrotce odstawiasz anty.to moze juz warto pomyslec o foliku:tak::laugh2:chyba,ze juz lykasz;-)TY masz nadzieje byc w ciazy w czerwcu a ja od czerwca zaczynam-oj goracy ten czerwiec bedzie:rofl2::rofl2: MARYLA-no wcale Ci sie nie dziwie,ze masz takie nastawienie bo ta pogoda dzisiejsza to jak na jesien nie napawa optymizmem...:no:coz,jestesmy z Toba i trzymamy kciuki,zeby udalo sie cos uhandlowac:tak:

reklama
jak na razie udało mi się utargować dłuższy termin :) bo mam dwie spacerówki a babka chciała mi wcisnąć jeszcze dwie z hurtowni ale ja sie balam że sie z kasą nie wyrobie choć cenowo - konkurencyjne ale powiedziała że da mi na wózki 30 dni więc wziełam teraz niech szybko slońce przychodzi to spacerówki będą brać :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry