• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy a ty tak serio? bo ja z tych, co nie lubią się narzucać, że coś chcą i wogóle... ale mi się teraz głupio zrobiło

reklama
kalamandyna a ja nie wiem. przytulańce były parę dni temu, na początku sierpnia mam dostać @ i może wtedy zatestuję...
wisieńka faktycznie malutki chlopaczek z tego syna.... :-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:
Ewelina nie ma za co :-D:-D:-D

a w ogóle to miałam grzybicę, wyleczyłam się i chyba teraz mam zapalenie.... pęcherz boli okropnie i mam dośc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W dniu @ z Maciusiem, to wyszła mi wyraźna krecha...
Co pisze na suwaczku, to nie wiem (nie znam ang.) ale wiem, że jestem 7 dni po owulce :))
wiedze że chcesz zatestować ale jak 7 dni po owulce to chyba nie wyjdzie jeszcze :( ale nie wiem

Ewelina no ja tam moge żyć 100 lat byle bym była sprawna i niezalezna od nikogo :)

kurcze ale mam głodomora od samego rana za tydzień @ przychodzi a ja już zaczynam szaleć :(:(

BUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pisz, że Twojemu małżowi Androvit nie pomógł, bo tego nie wiesz!!!!!!!!!!!!! Przecież przyjmowanie jakiegokolwiek leku nie jest wyznacznikiem, że zaraz zaciążysz....:-)

Maryla, nie znam 100-latki, która była by samodzielna, sprawna itp.itd., stąd moja decyzja ;-) A jak będzie, życie zweryfikuje....

Cześć dziewczyny odebrałam dopiero wynik z bety bo dziś jakaś baba przez tel nie chciała mi podać.
Ale już mam i jest piękna 276 mlU/ml ale jestem szczęśliwa ,a to wszystko dzięki wam. Wasze kciuki i fluidki zawsze działają :tak:
A wy tyle naskrobałyście ,że szok. Można by było założyć jakiś interes np zaczniemy pisać poradniki :-D

maggy a ty tak serio? bo ja z tych, co nie lubią się narzucać, że coś chcą i wogóle... ale mi się teraz głupio zrobiło
Bunia- no na serio :) dawaj adres i nie marudz :D
pozniej pojde na poczte i juz :D juz nawet wiem co ;) dawaj dawaj :D

Marcepanek- no to rewelacyjna wiadomosc :D ciesze sie razem z Toba kochana :D i oby tak dalej :D duuuuuuuuzo zdrowka zycze :D

Pysia a u lekarza teraz bylas??? dal Ci cos na to zapalenie? no bol musi byc przeogromny.. bidulo :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia i marcepanek witajcie :)
BUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pisz, że Twojemu małżowi Androvit nie pomógł, bo tego nie wiesz!!!!!!!!!!!!! Przecież przyjmowanie jakiegokolwiek leku nie jest wyznacznikiem, że zaraz zaciążysz....:-)

Maryla, nie znam 100-latki, która była by samodzielna, sprawna itp.itd., stąd moja decyzja ;-) A jak będzie, życie zweryfikuje....
zapominasz że jesteśmy wyjątkowe :):) a poza tym u mnie w rodzinie wszyscy sa długowieczni a zwłaszcza babki :) i nieźle sie trzymają :)

reklama
DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE JA SIE PAKUJE!!!!!!
Nie nadążam za wami
Sorbus no ma syneczek 187!Mamuni pysiaczek. Dziś poszedł w góry.
maggy rok od tej grecji mija nie ma konsekwencji to sie juz nie denerwuję:-D
Ewcia to dobrze , teraz oddychaj spokojnie i ciesz się waszym dniem
Ja ide cos wszamac a potem dalej do pakowania.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry