• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nagapalma nie wszystkie ,ale takie niektóre karierowiczki które jak to stwierdziły ,że nie maja zamiaru żyć wśród brudnych pieluch itd uznały mnie za gówniarę która coś tam nie ma pojęcia o niczym. I jestem podobno też kurą domową. Mniejsza z tym. Bo jest różnica między koniecznością pójścia do pracy a po prostu widzi mi się nie mam ochoty wychowywać dziecka chcę kariery zawodowej. Po co więc komuś dziecko jak nie ma na nie czasu. Macierzyństwo to piękny okres w życiu kobiety nie sterta brudnych pieluch ,butelek do wyparzenia czy też innych rzeczy.
MARCEPANEK - złote słowa!!!!
Dobra Sloneczka, spadam do fryza, bo mam na 9.30 - jak wrócę to do Was zajrzę!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nagapalma nie wszystkie ,ale takie niektóre karierowiczki które jak to stwierdziły ,że nie maja zamiaru żyć wśród brudnych pieluch itd uznały mnie za gówniarę która coś tam nie ma pojęcia o niczym. I jestem podobno też kurą domową. Mniejsza z tym. Bo jest różnica między koniecznością pójścia do pracy a po prostu widzi mi się nie mam ochoty wychowywać dziecka chcę kariery zawodowej. Po co więc komuś dziecko jak nie ma na nie czasu. Macierzyństwo to piękny okres w życiu kobiety nie sterta brudnych pieluch ,butelek do wyparzenia czy też innych rzeczy.
i tu sie z Toba zgadzam w 100% :) a to, ze tak Cie potraktowaly.. hmm.. olej to, bo szkoda Twoich nerwow..
pytalam sie na poprzedniej stronie co z Twoim suwaczkiem :)

Maggy na razie zostawiam go jak jest bo beta wskazuje 4/5tydzień ,a po kolejnej wizycie jak będę miała 100%pewności to się zobaczy. Na razie odlicza od @.
Dzięki dziewczyny. I jakoś mimo ,że mam być marcówką nie mam zamiaru tam wracać.

Aguś wiesz co może to i racja ze wieczorami mam właśnie większy :tak::-D

Ja na lutówki to sie w ogóle jeszcze nie zapisałam - tak mi tu dobrze z Wami :tak:
Pisałam coś tak ze dwa trzy razy ale - na dwóch wątkach nie wyrobie i obiecałam sobie że przeniosę się jak wszystkie zaciążycie dopiero :tak:

Ostatnia edycja:
Maggy na razie zostawiam go jak jest bo beta wskazuje 4/5tydzień ,a po kolejnej wizycie jak będę miała 100%pewności to się zobaczy. Na razie odlicza od @.
Dzięki dziewczyny. I jakoś mimo ,że mam być marcówką nie mam zamiaru tam wracać.
aaaa ok ok.. rozumiem :)
ja tez mam byc marcowka, ale zostaje tutaj :D przeciez dziewczyny nas nie wyklucza z klanu :D

Sorbuś - ja też nie zapisałam sie do styczniówek ..... zresztą nie wiadomo gdzie powinnam być ..... bo mam termin 01.01.2011 ( tak wyszło na usg ) a moge też urodzić w grudniu :):):) wiec ja jak najbardziej zostaje tutaj :)

reklama
A kto będzie przesyłał fluidki staraczkom jak się poprzenosicie na inne wątki????:no:

Ja poprosze o pozostanie tu i kibicowanie, trzymanie kciuków i fluidki!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry