• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się już prawie weekendowo.
Dziś muszę ruszyć tyłek na rower i jechać kupić jedna rzecz...

Miiiiiiiiiii
Bo własnei zaczynam nowy cykl!
Przez 3 ostatnie była owulka z lewego jajnika a ja nie mam tam jajowodu. I w tym cyklu MUSI byc prawy!!!

Nałapałam:))

ja tez nigdzie sie nie ruszam, bo gdzie byloby mi tak dobrze? tylko tu :D

no to sobie poslodzilysmy z samego rana :D

pysia- hej! ja swoj tez powinnam ruszyc, ale nie mam sily :D

a fluidki prosze bardzo :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Załączniki

• 6_foto_a.jpg
    6_foto_a.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 30
Szczęśliwa ja miałam byc takie dziecko z początku stycznia. Ale nei poszło :)) Jestem z 30 grudnia:) Na święta zawsze po dwa prezenty dostawałam:))

pysia witaj:-)
A dzisiaj znów te upały od samego rana:wściekła/y:ta pogoda już męczy. A ja mam wszędzie pod górę i jeszcze z wózkiem to masakra. Z domu dziś nie wychodzę chyba ,że wieczorem.
Łapcie łapcie ja tak bardzo chce żeby wszystkie zaciążyły.

Agus no termin rewelacja :tak: ja mam na ok 03 luty z usg wyszło 27 styczeń wiec tez w sumie nie wiem - wiec zostaje tu :-D
a w sumie to by mi pasowałao urodzić 13.01 tak jak ja jestem urodzona :tak:

Monia - nioo nieźle :):):) ja mam taki okres ze albo przyjdzie dzidzia na świat na świeta albo po nowym roku bo bym musiała mieć nieziemskie szcęście zeby trafić w termin....... na sylwetra miałam być sama ale ze może różnie bywać rodzice nie idą zostają ze mna:):) chyba ze urodze wcześniej wtedy pójda sie pobawić :):):)
Sorbuś ..... fajnie by było gdybyś urodziła w swoje urodzinki :) ale byś miała prezent no no :) ale wiesz wszystko jest możliwe :):)
I fluidki dla was kochane :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam Was dziewczynki:-)
U nas odwrotnie, przyjemnie, deszczowo i trochę chłodno. Współczuje upału Marcepanek.
Kończymy powoli remoncik pokoju Adasia, zostało full sprzątania, do jutra muszę się z tym uwninąć, bo w niedziele jedziemy nad morze:-)
Niestety przez remont nie mamy czasu, żeby się poprzytulać, wczoraj na szybcika, a dziś jestem nietomna:rofl2:
pozdrawiam Was ciepło:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry