• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia tego właśnie nie wiem. Wyczytałam, że komórka jajowa jest gotowa tylko 24 godziny, więc w gruncie rzeczy chodzi o jeden dzień. Generalnie pierwszy dzień ze śluzem płodnym oznacza odejście śluzu, który zamykał drogę plemnikom a faktycznie płodny byłby wtedy drugi dzień. Ja liczę od drugiego dnia, dopiero wtedy dopadłam TZ, więc mi łatwiej :-D

Monisia, może razem poczekamy do środy? Rano będzie już wiadomo :-)
Ja przytulałam sie niby dzien przed i w owu, więc nie wiem????to miałabym dzis, albo jutro 14 dzien....nie wiem, juz co robic????
Jak od owu, to mi wypada jutro 14 dzień....ehh....pomocy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
monisia2506 na twoim ostatnim suwaczku na dole pisze że możesz jutro zrobic testa:-)

a w poprzednim cyklu po ilu dniach od pierwszej wyższej dostałas @ bo to podobno u każdej kobiety inaczej ale ta faza trwa 14 -16 dni

Oj i jednak ją zostawili No ale najważniejsze ze fasolka ok i porobią jej wszystkie badania Mam nadzieje że szybko ja wypuszcza do domu:tak:

Monisia dzisiaj już testu nie rób ale skoro masz takie zamieszanie, to idź lepiej jutro kup test na spokojnie a we wtorek rano zrób. Tak, żeby mocz był po nocy, najlepiej skoncentrowany. Tak myślę :-)

Mama dziekuję, taka jestem niecierpliwa, że jak dotrwam do środy i następnego poniedziałku, to będzie drugi cud :-D Pierwszym cudem byłaby druga ciąża za pierwszym razem, rany tyle cudów jednego tygodnia :-D

Mary, czy to znaczy, że jesteś w ciąży? I ty jeszcze nie testujesz???? Twarda jesteś sztuka!
Mi jest trudniej ustalić jaki mam obecnie cykl, do kwietnia brałam plastry. Trochę strzelam :zawstydzona/y:

Cieszę się, że u dzieciątka Sol wszystko dobrze. :) Mama - dzięki za te wieści. :)

A ja mam teraz "głupią" sytuację... MOŻE COŚ PORADZICIE? Już od 3 dni mam powiększony brzuch i to nie są zaparcia. Wczoraj jak do teściów jechaliśmy tylko 2 sukienki miałam do wyboru takie, w których nie było tego brzucha widać. Spodnie odpadają. :] Dziś też do nich jedziemy i właśnie wykorzystuję tę drugą sukienkę... Nie chcę, żeby sobie "coś" myśleli. A z drugiej strony... takiego objawu nigdy przed @ nie miałam. No i temperaturę w ciągu dnia też mam powyżej 37... Nie chcę się wkręcać, no ale... ciężko się nie wkręcać. :/

...także świetnie rozumiem dylematy Hope, Monisi i Mary i wszystkich, które na @ NIE czekają...

Ostatnia edycja:
HOPE - ja test juz kupiłam i chyba zrobie jutro z rannych siusków:zawstydzona/y:
MARY - no własnie dlatego jutro chyba zrobie, a tempki nie mierze więc nie wiem...

Ostatnia edycja:
Hope dzisiaj jest ten 16 dzień więc jutro może przyjść :dry:ale mam nadzieje że nie przyjdzie:sorry2:

agnieszka witaj:-) Nie złość się Złość piękności szkodzi gdzieś czytałam:-D

krakowianka witaj:-) no nie wiem co ci doradzić Mam nadzieje żę to fasolka &&&&&&&

editt idę z Zosia na spacer bo mi chałpe rozwali:rofl2: a poza tym kurcze posty od mamy widze podwójnie:dry::baffled:

Ostatnia edycja:
Mary trzymam za ciebie mocno kciuki!

Krakowianko nie mam pojęcia od czego mozesz mieć powiększony brzuszek. A nic ci przy tym nie dolega? Myślisz że to już widoczne TO? Trochę wcześnie...

Monisia no to jutro testujemy! Znaczy ty, ja dopiero kupię test ;-) Jakbym kupiła już bym użyła :-D

Idę poleżeć z TZ, coś mi się spać chce. Najgorsze, że chce mi się poleżeć a jak przychodzi co do czego to zasnąć nie mogę, wrrr... Wrócę niebawem doczytać :-)

MONISIA- testuj jutro!!!
KRAKOWIANKA- bardzo prosze-jak mi jeszcze cos Sol napisze to dam Wam znac:tak:
MARY105- nooooooooooooo! masz cale stado &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ode mnie skoro to dzis 16 dzien po owulce i @ brak to....;-)

AGNIESZKA- co tam tak Cie wnerwilo???

BUNIA- jesli nas czytasz- to wiedz ,ze ja myśle o Tobie:tak:

reklama
mama teśc**** mnie wkurza,mam już dość:-/
...ale o tym wyżalę się wam na zamkniętym:(

a co u was?jakieś wieści?

dobra na razie wyłączam laptopa bo zaczynamy jeść,zajrzę później.Buźka

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama