• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
HOPE, MAMUŚ, MARCEPANEK- jutro z rana teścior!!!! Napisze Wam jak wyszedł....:tak:
Mononoke - witam również!!!:-)
MONISIA- no to teraz nie bede mogla spac:-D:-D:-D:-Dtrzymam kciuki cale mnóstwo i czekamy rano na dobre wieści!!!!!

MARCEPANEK- teraz to i ja widze 1 suwaczek -taki blekitny:tak:
NAGAPALMA- ale sie usmialam -opitollas sobie grzwyke;-):-D:-D:-Dno widzisz tak nas czasem baby najdzie a potem żalujemy:sorry2:

Bardzo się boję, mimo negatywnych mysli, jednak jest nadzieja - gorzej to rozczarowac się...no ale test zrobić trzeba:tak:;-):-D

monisia - jasne, że trzeba, a my trzymamy kciuki z całej siły, zeby Tobie się udało, wszystkim anm sie uda, a potem to już będziemy wymyślać imiona dla dzieci i szukać wózków ! Ot ! :-)

mama- a no, wygladam jak kupa teraz, ale ja musze sobie krzywde od aczsu do zcasu zrobić, postaram sie wzucic niebawem jakas fotkę na nk , to sama zobaczysz :-D

MONISIA- dzialania byly ,jest nadzieja-test masz wiec zrob rano z pierwszych siuśków i szybko nam napisz!!!!
wiem ,ze pewnie masz stresa-kazda ma i pamietaj I kreska to nie koniec świata-beda nastepne szanse a jak beda II to bedze szal:tak::rofl2::-D

NAGAPALMA- eee,chyba nie tak zle!! :)) ale wrzuc fotke to oblukam!;))

Ostatnia edycja:
MONISIA- dzialania byly ,jest nadzieja-test masz wiec zrob rano z pierwszych siuśków i szybko nam napisz!!!!
wiem ,ze pewnie masz stresa-kazda ma i pamietaj I kreska to nie koniec świata-beda nastepne szanse a jak beda II to bedze szal:tak::rofl2::-D

NAGAPALMA- eee,chyba nie tak zle!! :)) ale wrzuc fotke to oblukam!;))
MAMUŚ - a może ten test jest za mało czuły??? Napisałam Ci PW...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny no to czekamy na testowanie.
mary,monisia wam to już raczej powinny wyjść ,ale jednak najlepiej wykonać bobo test strumieniowy bo jest najczulszy ,a te 25mlU/ml mogą nie wykryć.
Hope a Ty to masz daleko jeszcze do testowania. Ilu dniowe masz cykle?
mama dzięki za info od sol pozdrów ją oczywiście od nas.

W środę 1 termin, w następny poniedziałek drugi, zależy jak mierzyć ;-) Cykle mam nieregularne więc nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Monisia jutro z samego rana pędzę na BB poczytać co ci wyszło na teście :-) Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Drzemka zaliczona, teraz pora wrócić do życia. Dzisiaj fajnie, niewiele naprodukowane, łatwo nadrobić :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry