• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W środę 1 termin, w następny poniedziałek drugi, zależy jak mierzyć ;-) Cykle mam nieregularne więc nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Monisia jutro z samego rana pędzę na BB poczytać co ci wyszło na teście :-) Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Drzemka zaliczona, teraz pora wrócić do życia. Dzisiaj fajnie, niewiele naprodukowane, łatwo nadrobić :-)

Podejrzewam, że nie będę mogła spać i wstane koło 7 zrobic testa:zawstydzona/y:
Qrde, własnie doczytałam na innym forum, że pre-testy sa do d***, co zrobić???Wiekszośc pisze, że nie wyszly,a z innych testó II krechy były....

Ostatnia edycja:
reklama
MONISIA- i bardzo dobrze-wstan zrob o 7 odpal bb i daj znac ja odpale kolo 8:tak:;-)

ale fajnie-juz dawno nie bylo emocji testowych tak wiec &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie,Hope i pozostale ktore na dniach testują:tak:

masz taki to zrob takim -chyba ,ze masz niedaleko jakies centrum handlowe-tam zawsze jest apteka i mozesz skoczyc,ale zrob tym a najwyzej powtorzysz za 2 dni-i tak nie wyrzucisz tego testu wiec zrób:tak::tak:

NAGAPALMA- papa,do jutra!!jak mąż neka to trzeba leciec-moje dzieci juz spią i bloga cisza w domu!!

Hej kobietki, wróciłam z krótkiego lecz intensywnego wyjazdu. Było bardzo przyjemnie choć nie najlepsza pogoda. Do spotkania z mama nie doszło ale przełozyłyśmy to na sobote za tydzien, gdyż jeziora wielkopolskie obfituja w okonie, węgorze i sumy a mój mąż takiej okazji nie przepuści. Czy sa jakieś wazne poweekendowe wiadomości??:-)

monisia- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje testowanie :D

wrocilam do domu... troche mnie opalilo..mam duuuuuuuuzo fajnych zdjec ale kabelek sie gdzies podzial.. jak go nie znajde, to kupie czytnik kart i tyle.. najpozniej jutro Wam przesle fotki :D

oooo i Wisienka jest :) super,ze wypoczelas...a Twojego meza to rozumiem doskonale.. znam tu takich, ktorzy wstaja o 4 rano, zeby plynac na ryby :D

ok, ide doczytac reszte :)

Hej maggy nam kabelek tez się zepsuł i własnie musze kupic czytnik koniecznie bo aparat juz pęka w szwach.
A ja właśnie ładuję palmptopa i myslę, ze juz jutro do pracy ale mi się aż chce płakac!!!!!

reklama
MAGGY- na str.3157 wstawilam fotki wczoraj-to znaczy Tomi wstawil:tak:witaj wieczornie!!

WISIEŃKA- no super ,ze dojechaliscie juz szczesliwie-za tydzien pewnie bedzie lepsza pogoda i na pewno sie spotkamy!!!a z wieści SOL jest aw szpitalu-miala te omdlenia i dzis Ja zatrzymali i ma miec badania neurologiczne i kardiologiczne:sorry2:a dzidzią OKi!

MONISIA- dzieki za &&&&&&&&&&&&;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry