• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej maggy nam kabelek tez się zepsuł i własnie musze kupic czytnik koniecznie bo aparat juz pęka w szwach.
A ja właśnie ładuję palmptopa i myslę, ze juz jutro do pracy ale mi się aż chce płakac!!!!!
wiem, ze latwo Ci nie jest, ale dasz rade! jestes twarda kobietka i zadnej pracy sie nie boisz :D glowa do gory! bedzie ok.. i trzymam za Ciebie kciuki, zeby bylo ok..szczegolnie w tych pierwszych dniach :)

jasne, że trzeba, a my trzymamy kciuki z całej siły, zeby Tobie się udało, wszystkim anm sie uda, a potem to już będziemy wymyślać imiona dla dzieci i szukać wózków ! Ot ! :-)

i zgadzam sie z Toba w 100%!!!! :D
a z ta grzywka to mi przypomnialas jak ja sobie zawsze obcinalam sama... raz to jak zaczelam wyrownywac, to doszlam do polowy czola- masakra..

Hope- nadzieja umiera ostatnia jak to mowia.. trzeba sie jej trzymac, ale nie dac sie zwariowac.. trzymam mocno &&&&&&&&&&& za udany test :D

Sol- dobrze, ze Cie zostawili, bo sprawdza,. czy wszystko jest ok, a moze nawet pomoga Ci z tymi omdleniami.. mysle, ze dla Ciebie to tez szansa na odpoczynek.. najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko ok :) teraz spac spac i jeszcze raz spac :)

mama- dzieki za info :D juz zagladam ...

ogladnelam i ... corcia- to wykapana mama, sliczna dziewczynka.. ojjjjj bedzie miala adoratorow jak podrosnie :D tata bedzie musial pilnowac :D
a synus to taki przekochany.. szczegolnie to widac jak jest sam na zdjeciu.. taki maly przytulasek.. :)
no a jesli chodzi o Ciebie to .... to juz napisalam na PW :D nie chce slyszec o zadnej nadwadze... ja jej nie widze a wzrok mam bardzo dobry! :) no! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol bidulko wracaj szybko do zdrowia
mama fotki świetne, ty ładniutka a dzieciaki rozkoszne. No za tydzień to juz nie odpuszcze, nawet jak będe w środzie. Świetną masz fryzurkę.
maggy musze dać radę ale powiem ci, ze po prostu nie chce mi się juz dawać rady i mam ochotę odpuścić!

WISIEŃKA- dziekuje:tak:;-)no ja tez licze,ze za tydzien sie zobaczymy:tak:
wiem,ze masz dość dawania rady:sorry2:ale wierze,ze po kilku dniach "wejdziesz " na nowo w prace i ne bedzie tak zle-tego zycze:tak:

mama dzięki kochana, a jak wam udał się wypoczynek. Tom juz do pracy jutro a ty wracasz do codzienności. A Zuza w sierpniu ma czynne przedszkole czy tez w domu. I co ci dokładnie gin powiedział bo przez tel mówiłas tylko, ze czas na start.
maggy Pol siedział całą noc na rybach, on jest strasznie uparty.A co u ciebie kupiłaś jakies ciuszki?

Wisienka-to tylko takie wrazenie moze byc,bo dlugo Cie w pracy nie bylo, a teraz takie zmiany, wiec.. to normalne ze jestes na NIE
jestem pewna,ze sie to wszystko ulozy...mysl pozytywnie, bo to pomaga (chociaz wiem, ze jest strasznie ciezko sie przestawic )
p.s. i zgadzam sie z tym co mama pisze :)

Wisienka- wow! wytrwaly zawodnik.. mnie wedkowanie nudzi po godzinie..chociaz w zeszlym roku szalalam na lodzi jak lowilismy lampuki :D byly ogromne jak dla mnie.. bo jakies 30cm (we wrzesniu sa jeszcze wieksze :D ) a ja wtedy zlowilam 12 :D reszta po 1-2 :D
kupilam 4 spodnice takie ze streczem.. rozciagaja sie idealnie i moge jetez nosic pozniej, po porodzie.. lubie takie, bo sie dopasowuja do sylwetki..
i jeden sweter kupilam ale to juz w ciazowym...
na razie to tyle..reszte bede chyba w PL na allegro kupowac..tutaj za jeansy ciazowe musialabym zaplacic min. 50 euro.. a to troche za drogo... na allegro widzialam za jakies 100zl bardzo fajne..wiec.. wybor jest ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KRAKOWIANKA- no witam wieczorkiem-udanego pakowania-zebys o niczym nie zapomniala!!;-)
WISIEŃKA- wrocilismy w piatek i dzialaliśmy a w sobote pojechalam na usg i gin mi mowi ze z prawego byla wlasnie owulka:szok:wiec sie okaze,ale w lewym byl pecherzyk 19mm i powiedzial,ze kolo poniedzialku,wtorki powinna byc druga owulka:szok:no wiec dzialamy i nie mysle juz czy beda blizniaki bo jak widac drugi cykl podwojna owulka wiec dzialamy nie mysle o ilości dzeci -jakkolwiek to brzmi:tak:;-)

krakowianka- a test spakowany?? czy bedziesz testowac po powrocie?
jak masz juz jakies objawy, troche inne niz zwykle.. to.. :)
no.. to milego wypoczynku :) odpocznij, odprez sie..a my tu trzymamy zacisniete mocno &&&&&&&&&&&&&

MAGGY- dzieki za tyyyyle milych slów:tak::tak:
KRAKOWIANKA- ja tez zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::-D
WISIEŃKA- tak,Tomi jutro do pracy a ja z dziecmi ,ale Zuza od sierpnia do przedszkola na 3 tygodnie:tak::-p

reklama
Maggy, obiecałam sobie, że jeśli Dzieciątko jest, to testuję dopiero 13.08. ;) To wtedy będzie 43 dc, a biorąc pod uwagę, że ostatnio @ przyszła w 40 i zabrała nam Nadzieję... :( Ale biorąc pod uwagę to, co Dziewczyny dziś napisały (że @ powinna się pojawić między 12 a 16 dniem PO rozpoczęciu dni płodnych - dbrze zrozumiałam?) to w takim razie mogę ją dostać między dniem dzisiejszym a czwartkiem... Ale naprawdę objawy mam inne niż zwykle.

Maggy, Mama - dzięki za kciuki. :* My też zaciskamy. ;) Za Was i za siebie. ;)

Mama
- a ja Tobie to nawet Tych bliźniaków życzę - żebyś już była taką naszą mamą na całego. :D :D :D Ale tak na serio po prostu trzymam kciuki, żeby się udało. Co ma być, to i tak będzie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry