U
użytkowniczka usunieta
Gość
wiem, ze latwo Ci nie jest, ale dasz rade! jestes twarda kobietka i zadnej pracy sie nie boiszHej maggy nam kabelek tez się zepsuł i własnie musze kupic czytnik koniecznie bo aparat juz pęka w szwach.
A ja właśnie ładuję palmptopa i myslę, ze juz jutro do pracy ale mi się aż chce płakac!!!!!
jasne, że trzeba, a my trzymamy kciuki z całej siły, zeby Tobie się udało, wszystkim anm sie uda, a potem to już będziemy wymyślać imiona dla dzieci i szukać wózków ! Ot ! :-)
i zgadzam sie z Toba w 100%!!!!
a z ta grzywka to mi przypomnialas jak ja sobie zawsze obcinalam sama... raz to jak zaczelam wyrownywac, to doszlam do polowy czola- masakra..
Hope- nadzieja umiera ostatnia jak to mowia.. trzeba sie jej trzymac, ale nie dac sie zwariowac.. trzymam mocno &&&&&&&&&&& za udany test
Sol- dobrze, ze Cie zostawili, bo sprawdza,. czy wszystko jest ok, a moze nawet pomoga Ci z tymi omdleniami.. mysle, ze dla Ciebie to tez szansa na odpoczynek.. najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko ok
mama- dzieki za info
ogladnelam i ... corcia- to wykapana mama, sliczna dziewczynka.. ojjjjj bedzie miala adoratorow jak podrosnie
a synus to taki przekochany.. szczegolnie to widac jak jest sam na zdjeciu.. taki maly przytulasek..
no a jesli chodzi o Ciebie to .... to juz napisalam na PW
Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)no ja tez licze,ze za tydzien sie zobaczymy
ale wierze,ze po kilku dniach "wejdziesz " na nowo w prace i ne bedzie tak zle-tego zycze
wiec sie okaze,ale w lewym byl pecherzyk 19mm i powiedzial,ze kolo poniedzialku,wtorki powinna byc druga owulka